ΠΑΤΡΑ: “Κορονοσυγκεντρώσεις” σε σκάλες, πάρκα και Εκκλησίες – ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ. ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ

    Ημερομηνία:

    Της κακομοίρας γινόταν και χθες το βράδυ στις σκάλες της Αγίου Νικολάου στην Πάτρα με εκατοντάδες νέους να απολαμβάνουν το ποτό τους και την όμορφη βραδιά με καλή παρέα. Ενας στους δέκα φορούσε μάσκα και είναι προφανές ότι οι νέοι… μπροστά στην ζωή που χάνουν εξαιτίας της καραντίνας δεν υπολογίζουν τίποτα! Ούτε καν το ότι από το πρόσφατο κορονοπάρτι, στο ίδιο σημείο την Κυριακή της Αποκριάς έχουν ήδη καταγραφεί κρούσματα. Παράλληλα και στις εκκλησίες χθες επικρατούσε το αδιαχώρητο. Και μπορεί η Μητρόπολη και ο Αγιος Ανδρέας να τηρούσαν τα μέτρα, όμως στους ιερούς ναούς των συνοικιών και των προαστίων της Πάτρας επικρατούσε… το αδιαχώρητο! Και μάλιστα οι περισσότεροι από τους πιστούς ήσαν χωρίς μάσκα.

    Αστυνομία δεν εμφανίστηκε σε κανένα σημείο και απλά έγιναν οι συνηθισμένες περιπολίες σε Νότιο Πάρκο και Θεατράκι Μαρίνας.

    Ο ΣΚΕΑΝΑ καταγγέλλει τέτοιου είδους περιστατικά και επισημαίνει ότι με το άνοιγμα της εστίασης… θα είχαμε γλιτώσει από ανεξέλεγκτα κορονοπάρτι! Αλλά και ο Εμπορικός Σύλλογος έχει παρέμβει. Δεν είναι δυνατόν να υπάρχει τέτοιος συνωστισμός, σε take away καφέ, εκκλησίες και πάρκα… και το λιανεμπόριο να παραμένει με κατεβασμένα ρολά!

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ: Οι γυναίκες που “έφυγαν” στην Πάτρα από τα χέρια του συντρόφου τους! Οι τραγωδίες και τα “κόλπα”

    ΤΑ «ΚΟΛΠΑ» ΣΤΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ… ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΦΟΝΙΑΔΕΣ Το μέτρημα δεν...

    ΠΑΤΡΑ: Γιατί η λεωφόρος Γούναρη γίνεται… μονοπάτι

    Η Γούναρη είναι κεντρική λεωφόρος στην Πάτρα και η...

    Έχεις απλήρωτη τροχαία κλήση; Δες πώς ελέγχεις online σε 5 λεπτά

    Δεν είναι λίγοι οι οδηγοί που μαθαίνουν για μια...