ΠΑΤΡΑ: “Ντου” ρομά σε αστυνομικούς – Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

    Ημερομηνία:

    Συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών και της ομάδας ΔΙΑΣ της ιδίας Υπηρεσίας, δυο ημεδαποί άνδρες, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για βία κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπωναπείθεια, απειλή, εξύβριση, διατάραξη λειτουργίας Υπηρεσίας και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

    Ειδικότερα, στο πλαίσιο καταγγελίας, οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, εντόπισαν οκτώ άτομα, που είχαν κατασκηνώσει παράνομα σε δημόσιο χώρο, πλησίον καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος.

    GLEARNET

    Κατά την διενέργεια του αστυνομικού ελέγχου, οι δυο κατηγορούμενοι επιτέθηκαν στους αστυνομικούς, χτυπώντας τους με γροθιές και λακτίσματαπροβάλλοντας αντίσταση, ενώ παράλληλα τους εξύβριζαν και τους απειλούσαν. Ο ένας κατηγορούμενος αποπειράθηκε ακόμη να αφαιρέσει υπηρεσιακό όπλο αστυνομικού.

    Οι αστυνομικοί του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών και της ομάδας ΔΙΑΣ προσήγαγαν τους δυο κατηγορούμενους στο Β΄ Αστυνομικό Τμήμα Πατρών, όπου συνελήφθησαν, ενώ ο ένας συλληφθείς προκάλεσε φθορές σε πόρτα της αστυνομικής υπηρεσίας.

    Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αλλάζουν οι προτιμήσεις του πλούτου – Από προϊόντα σε ταξίδια πολυτελείας

    Ενα χάσμα αναδύεται στον κλάδο της πολυτέλειας. Από τη...

    Φοινικούντα: Στη ΓΑΔΑ για να παραδοθεί ο συνεργός της διπλής δολοφονίας

    Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο διπλό φονικό της Φοινικούντας...

    “Πράσινο φως” για το νέο ΚΤΕΛ: Πώς θα γίνεται η κυκλοφορία στους δρόµους – ΟΛΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙΣ

    Το «πράσινο φως» άναψε η Αποκεντρωµένη ∆ιοίκηση Πελοποννήσου, ∆υτικής...

    Οι Κανίβαλοι των Άνδεων – Η σκοτεινή πλευρά ενός «θαύματος»

    13 Οκτωβρίου 1972 Ήταν Παρασκευή και 13 όταν η πτήση...