ΠΑΤΡΑ: “Ντου” συνεργείων του Δήμου στην Ηφαίστου – ΦΩΤΟ

    Ημερομηνία:

    Σε ανακοίνωση του Δήμου Πατρέων αναφέρονται τα εξής:

    Συνεχίζονται οι έλεγχοι των Υπηρεσιών του Δήμου Πατρέων, για την μη  έκδοση αδειών κατάληψης κοινοχρήστων χώρων και υπερβάσεις επί των αδειοδοτηθέντων τ.μ., από καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

    Από πέντε σημεία της πόλης έχουν αφαιρεθεί τραπεζοκαθίσματα από καταστήματα οι ιδιοκτήτες των οποίων δεν έχουν εκδώσει την άδεια του 2024 και ακολουθούνται τα προβλεπόμενα, ενώ αυτοψίες γίνονται και για υπερβάσεις ανάπτυξης τραπεζοκαθισμάτων.

    Οι πιο πρόσφατοι έλεγχοι έγιναν χθες (Παρασκευή 25 Οκτωβρίου) στην οδό Ηφαίστου, έχοντας καταστήσει σαφές με το από 10 Οκτωβρίου Δελτίο Τύπου του Δήμου, ότι θα τηρηθούν τα προβλεπόμενα από τη νομοθεσία στους μη έχοντες ακόμη την άδεια για το 2024, αλλά και για τις υπερβάσεις επί κοινοχρήστων χώρων.

    Οι έλεγχοι θα συνεχιστούν, με σκοπό την προστασία της εικόνας της πόλης, της προσβασιμότητας και της απρόσκοπτης διέλευσης οχημάτων υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης, αλλά και πεζών.

    ΠΑΤΡΑ: "Ντου" συνεργείων του Δήμου στην Ηφαίστου - ΦΩΤΟ

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Φτάνει με τη μέτρηση χοληστερόλης, λένε οι ειδικοί – Ποιοι είναι οι νέοι δείκτες αίματος που πρέπει να μετράμε

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/%cf%86%cf%84%ce%ac%ce%bd%ce%b5%ce%b9-%ce%bc%ce%b5-%cf%84%ce%b7-%ce%bc%ce%ad%cf%84%cf%81%ce%b7%cf%83%ce%b7-%cf%87%ce%bf%ce%bb%ce%b7%cf%83%cf%84%ce%b5%cf%81%cf%8c%ce%bb%ce%b7%cf%82-%ce%bb%ce%ad%ce%bd/

    H Νικολέττα Ράλλη ποζάρει με μπικίνι στο Instagram

    Με μπικίνι στο Instagram πόζαρε η Νικολέττα Ράλλη. Η παρουσιάστρια...

    ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΡΗΣ: Ο Πατρινός χειρουργός που σώζει ζωές στη Γάζα! “Εκεί γίνεται γενοκτονία”, τονίζει

    Ο Αλέξανδρος Βρης είναι Πατρινός γιατρός. Γιος του Κώστα...

    ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟ ΠΑΤΡΑΣ: Η αποτροπή χρήσης των αυτοκινήτων είναι ίσως η λύση στο πρόβλημα

    Περί τα 150.000 αυτοκίνητα κυκλοφορούν σήμερα στην Πάτρα, επιβαρύνοντας...