ΠΑΤΡΑ: “Ντου” συνεργείων του Δήμου στην Ηφαίστου – ΦΩΤΟ

    Ημερομηνία:

    Σε ανακοίνωση του Δήμου Πατρέων αναφέρονται τα εξής:

    Συνεχίζονται οι έλεγχοι των Υπηρεσιών του Δήμου Πατρέων, για την μη  έκδοση αδειών κατάληψης κοινοχρήστων χώρων και υπερβάσεις επί των αδειοδοτηθέντων τ.μ., από καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

    Από πέντε σημεία της πόλης έχουν αφαιρεθεί τραπεζοκαθίσματα από καταστήματα οι ιδιοκτήτες των οποίων δεν έχουν εκδώσει την άδεια του 2024 και ακολουθούνται τα προβλεπόμενα, ενώ αυτοψίες γίνονται και για υπερβάσεις ανάπτυξης τραπεζοκαθισμάτων.

    Οι πιο πρόσφατοι έλεγχοι έγιναν χθες (Παρασκευή 25 Οκτωβρίου) στην οδό Ηφαίστου, έχοντας καταστήσει σαφές με το από 10 Οκτωβρίου Δελτίο Τύπου του Δήμου, ότι θα τηρηθούν τα προβλεπόμενα από τη νομοθεσία στους μη έχοντες ακόμη την άδεια για το 2024, αλλά και για τις υπερβάσεις επί κοινοχρήστων χώρων.

    Οι έλεγχοι θα συνεχιστούν, με σκοπό την προστασία της εικόνας της πόλης, της προσβασιμότητας και της απρόσκοπτης διέλευσης οχημάτων υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης, αλλά και πεζών.

    ΠΑΤΡΑ: "Ντου" συνεργείων του Δήμου στην Ηφαίστου - ΦΩΤΟ

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    «Έγκυος» η πρώτη υπουργός ρομπότ της Αλβανίας – Η ανακοίνωση του Έντι Ράμα για τα 83 «παιδιά» της

    «Έγκυος» είναι, όπως ανακοίνωσε ο Έντι Ράμα, η Ντιέλα, η...

    Δυτική Ελλάδα: Ο τυφλός αριστούχος μαθητής – σημαιοφόρος στην παρέλαση – φωτό και βίντεο

    Συγκίνηση στην παρέλαση στην Γαβαλού Αιτωλοακαρνανίας. Σημαιοφόρος στο Γυμνάσιο...

    Πάτρα: Ο βομβαρδισμός της πόλης και ο παππούς του Σπύρου Ματθαιόπουλου που “έσβησε” από αιμορραγία! Η συγκλονιστική περιγραφή και τα κειμήλια – φωτο

    Eγραψε ο σκηνοθέτης Σπύρος Ματθαιόπουλος: Αυτοδίδακτος μηχανικός. Φτιάχνεις τόρνους μόνος...