ΠΑΤΡΑ: “Ντου” συνεργείων του Δήμου στην Ηφαίστου – ΦΩΤΟ

    Ημερομηνία:

    Σε ανακοίνωση του Δήμου Πατρέων αναφέρονται τα εξής:

    Συνεχίζονται οι έλεγχοι των Υπηρεσιών του Δήμου Πατρέων, για την μη  έκδοση αδειών κατάληψης κοινοχρήστων χώρων και υπερβάσεις επί των αδειοδοτηθέντων τ.μ., από καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

    Από πέντε σημεία της πόλης έχουν αφαιρεθεί τραπεζοκαθίσματα από καταστήματα οι ιδιοκτήτες των οποίων δεν έχουν εκδώσει την άδεια του 2024 και ακολουθούνται τα προβλεπόμενα, ενώ αυτοψίες γίνονται και για υπερβάσεις ανάπτυξης τραπεζοκαθισμάτων.

    Οι πιο πρόσφατοι έλεγχοι έγιναν χθες (Παρασκευή 25 Οκτωβρίου) στην οδό Ηφαίστου, έχοντας καταστήσει σαφές με το από 10 Οκτωβρίου Δελτίο Τύπου του Δήμου, ότι θα τηρηθούν τα προβλεπόμενα από τη νομοθεσία στους μη έχοντες ακόμη την άδεια για το 2024, αλλά και για τις υπερβάσεις επί κοινοχρήστων χώρων.

    Οι έλεγχοι θα συνεχιστούν, με σκοπό την προστασία της εικόνας της πόλης, της προσβασιμότητας και της απρόσκοπτης διέλευσης οχημάτων υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης, αλλά και πεζών.

    ΠΑΤΡΑ: "Ντου" συνεργείων του Δήμου στην Ηφαίστου - ΦΩΤΟ

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Νέα αναβολή στη δίκη του ιερέα από το Αγρίνιο – Καθαίρεση και σε δεύτερο βαθμό από το Συνοδικό Δικαστήριο

    Νέα αναβολή δόθηκε στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Μεσολογγίου στην...

    Γλυφάδα: Έκκληση από τα αδέρφια του πατροκτόνου στη Γλυφάδα – «Δείξτε λίγη ανθρωπιά»

    Το μνημόσυνο για τις εννέα ημέρες από τον θάνατο...

    Τέμπη: Στη δημοσιότητα το πόρισμα για την πυραντοχή των καθισμάτων – Δεν πληρούσαν τις προδιαγραφές

    Τα καθίσματα της επιβατικής αμαξοστοιχίας Intercity 62 που συγκρούστηκε...