Πάτρα: “Ο Γάμος της Συμφοράς” άνοιξε την αυλαία του Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου 2026 (φωτο)

Ημερομηνία:

Με άφθονο γέλιο, την περασμένη Κυριακή στις 14 Ιουνίου στο Θέατρο Κρήνης, η φαρσοκωμωδία «Γάμος της συμφοράς» από τις “Θεατρικές Ανησυχίες” του πολιτιστικού συλλόγου Ζαβλανίου άνοιξε την αυλαία του «Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου 2026 του Δήμου Πατρέων».

Η Δημοτική Σύμβουλος και μέλος της επιτροπής Αντιδημαρχίας Πολιτισμού, Αθηνά Καλλιμάνη Γεωργιτσοπούλου, παρευρέθηκε και χαιρέτησε επισημαίνοντας την πολυδιάστατη αξία της θεατρικής πράξης που εκτός από την ψυχαγωγία, προσφέρει ψυχική ανάταση, κριτική σκέψη και κοινωνική συνείδηση.

Πάτρα: "Ο Γάμος της Συμφοράς" άνοιξε την αυλαία του Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου 2026 (φωτο)

Οι αμέσως επόμενες προγραμματισμένες παραστάσεις είναι Παρασκευή 19/6 ο «Υπηρέτης Δύο Αφεντάδων» από το Γυμνάσιο Σαραβαλίου και Σάββατο 20/6 «Σ’ ένα κομμωτήριο του Νότου» από τη θεατρική ομάδα “Ονειροκουκλεύειν”

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ θέατρο Κρήνης 9:30μμ

Πάτρα: "Ο Γάμος της Συμφοράς" άνοιξε την αυλαία του Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου 2026 (φωτο)

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Ο πρώην επικεφαλής της Μονάδας 504 των IDF Μάρκο Μορένο στο protothema: «Προετοιμαστείτε για πόλεμο με την Τουρκία»

«Προετοιμαστείτε για πόλεμο με την Τουρκία». Ο Μάρκο Μορένο, αντισυνταγματάρχης...

Προειδοποίηση από τον Πέτρο Κουσουλό για ψεύτικα προφίλ που χρησιμοποιούν το όνομά του

Προειδοποίηση για την εμφάνιση ψεύτικων λογαριασμών στα social media...

Πάτρα: Δεν έχει τέλος ο θρήνος για την Ανδρομάχη Μπάλλα – Βασάτη

Συμπληρώνεται ένας χρόνος από την ημέρα που έφυγε από...