ΠΑΤΡΑ: “Πεσκέσια” για το Πάσχα μέσω του σταθμού του ΚΤΕΛ Αχαΐας

    Ημερομηνία:

    Η απαγόρευση των μετακινήσεων εκτός νομού, αύξησε την κίνηση στον σταθμό του υπεραστικού ΚΤΕΛ Αχαΐας, όχι σε επίπεδο επιβατών, αλλά κυρίως σε επίπεδο δεμάτων.

    Αρκετοί συμπολίτες που έχουν τους δικούς τους ανθρώπους να μένουν σε μία μόνιμη βάση εκτός Πάτρας, σε μέρη όπως η Αθήνα, η Θεσσαλονίκη, η Κομοτηνή, δεν θα μπορέσουν να τους δουν ούτε και το φετινό Πάσχα λόγω της πανδημίας.

    Μπορεί τα μέτρα φέτος σε σύγκριση με πέρυσι να είναι πιο ελαστικά, όμως η απαγόρευση των διαπεριφερειακών μετακινήσεων ισχύει και οι έλεγχοι είναι αυστηροί.

    Έτσι, τουλάχιστον, έστειλαν μέσω του υπεραστικού σταθμού του ΚΤΕΛ, τα πεσκέσια τους που ποικίλαν από δέμα σε δέμα. Από δώρα έως και αρνιά ή βαμμένα κόκκινα αυγή στάλθηκαν αυτές τις μέρες.

    Και το αντίστροφο όμως ίσχυσε. Πατρινοί έλαβαν αυτές τις μέρες δέματα από τους δικούς τους ανθρώπους οι οποίοι μένουν κυρίως σε χωριά εκτός Αχαΐας για το Πάσχα.

    Είπαμε είναι ένα Πάσχα διαφορετικό και το φετινό. Όχι τόσο διαφορετικό όσο το προηγούμενο, αλλά σε κάθε περίπτωση και αυτό διαφορετικό.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αρωματικές κρέμες και αριστοκρατικά ρυζόγαλα: Ένα ανθολόγιο θαλπωρής

    Το ρυζόγαλο και η κρέμα είναι επιδόρπια για κυριακάτικα απογεύματα. Όχι,...

    Γίνεται να ανέβεις στο Έβερεστ με κοντομάνικο; Το σημείο που έχει +35

    Γίνεται να ανέβεις στο Έβερεστ με κοντομάνικο;! Μάλλον όχι,...

    Τρεις μύθοι για τη γυναικεία ερωτική ευχαρίστηση

    Οταν πρόκειται για το σεξ, υπάρχει παντού παραπληροφόρηση, αλλά κανένας...

    Πόσο επικίνδυνο είναι τελικά το μαύρο πλαστικό; Τι δείχνουν οι μελέτες

    Λίγο καιρό πριν τα παγκόσμια ειδησεογραφικά πρακτορεία διατυμπάνιζαν τις...