ΠΑΤΡΑ: “Πνίγονται” τα Βραχνέϊκα – ΗΧΗΤΙΚΟ

    Ημερομηνία:

    Στο ζήτημα της σοβαρής και μακροχρόνιας κυκλοφοριακής επιβάρυνσης που αντιμετωπίζουν τα Βραχνέικα, αναφέρθηκε ο κ. Ψήττας, κάτοικος της περιοχής, μιλώντας στον MAX FM 93,4.

    Όπως τόνισε, η κατάσταση έχει φτάσει σε οριακό σημείο για τους κατοίκους, οι οποίοι βιώνουν καθημερινά την ταλαιπωρία από τη συμφόρηση και την ηχορύπανση, χωρίς να υπάρχει ουσιαστική ανταπόκριση από τις αρμόδιες αρχές.  «Το πρόβλημα είναι γνωστό εδώ και πολλά χρόνια. Οι κάτοικοι κυκλοφορούν από την κυκλοφοριακή συμφόρηση και την ηχορύπανση. Ξεπερνάμε τα 10 χρόνια ταλαιπωρίας και οι κάτοικοι έχουν φτάσει σε ένα σημείο που δεν μπορούν να ανεχθούν αυτήν την κατάσταση.

    Από το 2019, έχει ξεκινήσει το αίτημα για μονοδρόμηση. Συναντάμε έναν ‘’τοίχο’’. Το πρόβλημα τώρα, έχει διπλασιαστεί. Δεν υπάρχον οδοί πλέον και η μόνη διέξοδος των αυτοκίνητων είναι το θαλάσσιο μέτωπο.

    Έχουμε ξεκινήσει τις νομικές ενέργειας και η δικαιοσύνη θα προβεί σε ότι ενέργειες κρίνει αυτή».

    Ακούστε το ηχητικό:

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Σήμερα στη Λακκόπετρα η κηδεία της 6χρονης – Δεν τα κατάφερε…

    Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 6 ετών...

    Ανεξέλεγκτη η δράση του παράνομου τζόγου: Δεκάδες λέσχες εντοπίζονται σε Αττική και επαρχία

    Οι παράνομες λέσχες παιγνίων στην Αττική ξεφυτρώνουν σαν μανιτάρια. Σε υπόγεια, αποθήκες...

    Νεκρός γνωστός γιατρός που έπεσε από τον τρίτο όροφο οικοδομής

    Τραγωδία σημειώθηκε στην Ξάνθη, καθώς ένας άνδρας 65 περίπου ετών...