ΠΑΤΡΑ: “Πνίγονται” τα Βραχνέϊκα – ΗΧΗΤΙΚΟ

    Ημερομηνία:

    Στο ζήτημα της σοβαρής και μακροχρόνιας κυκλοφοριακής επιβάρυνσης που αντιμετωπίζουν τα Βραχνέικα, αναφέρθηκε ο κ. Ψήττας, κάτοικος της περιοχής, μιλώντας στον MAX FM 93,4.

    Όπως τόνισε, η κατάσταση έχει φτάσει σε οριακό σημείο για τους κατοίκους, οι οποίοι βιώνουν καθημερινά την ταλαιπωρία από τη συμφόρηση και την ηχορύπανση, χωρίς να υπάρχει ουσιαστική ανταπόκριση από τις αρμόδιες αρχές.  «Το πρόβλημα είναι γνωστό εδώ και πολλά χρόνια. Οι κάτοικοι κυκλοφορούν από την κυκλοφοριακή συμφόρηση και την ηχορύπανση. Ξεπερνάμε τα 10 χρόνια ταλαιπωρίας και οι κάτοικοι έχουν φτάσει σε ένα σημείο που δεν μπορούν να ανεχθούν αυτήν την κατάσταση.

    Από το 2019, έχει ξεκινήσει το αίτημα για μονοδρόμηση. Συναντάμε έναν ‘’τοίχο’’. Το πρόβλημα τώρα, έχει διπλασιαστεί. Δεν υπάρχον οδοί πλέον και η μόνη διέξοδος των αυτοκίνητων είναι το θαλάσσιο μέτωπο.

    Έχουμε ξεκινήσει τις νομικές ενέργειας και η δικαιοσύνη θα προβεί σε ότι ενέργειες κρίνει αυτή».

    Ακούστε το ηχητικό:

    GLEARNET

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Το εστιατόριο ΧΑΡΑΥΓΗ στις Ιτιές το 1920 – ΦΩΤΟ

    Πάτρα: " Ζυθεστιατοριο Χαραυγή " στις Ιτιές την δεκαετία...

    Οι 5 πιο ειρηνικές χώρες του κόσμου το 2025: Τι τις κάνει να ξεχωρίζουν

    Σε μια χρονιά γεμάτη εντάσεις και συγκρούσεις, πέντε χώρες εξακολουθούν να ξεχωρίζουν ως...

    Η νέα μόδα της γενιάς Z: «Αγόρασε Τώρα, Πλήρωσε Αργότερα»

    Το καλοκαίρι τελειώνει ημερολογιακά, πολλοί και πολλές όμως εξακολουθούν...

    Νιώθετε εθισμένοι στο κινητό σας τηλέφωνο; Πέντε τρόποι για να το χρησιμοποιείτε δημιουργικά

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/%ce%bd%ce%b9%cf%8e%ce%b8%ce%b5%cf%84%ce%b5-%ce%b5%ce%b8%ce%b9%cf%83%ce%bc%ce%ad%ce%bd%ce%bf%ce%b9-%cf%83%cf%84%ce%bf-%ce%ba%ce%b9%ce%bd%ce%b7%cf%84%cf%8c-%cf%83%ce%b1%cf%82-%cf%84%ce%b7%ce%bb%ce%ad/