ΠΑΤΡΑ: “Πόλεμος” στην εφημερία του Νοσοκομείου Ρίου

    Ημερομηνία:

    Σωστός “πόλεμος” γινόταν στα νοσοκομεία στα τέλη του μήνα, σε κάθε εφημερία, με τους γιατρούς και τους νοσηλευτές να τρέχουν και να μην φτάνουν αφού η προσέλευση στα επείγοντα ήταν μεγάλη.

    Είναι χαρακτηριστικό ότι το βράδυ της περασμένης Παρασκευής οι εισαγωγές στην εφημερία του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας, όπως μας έλεγε ο καθηγητής λοιμωξιολογίας, Μάρκος Μαραγκός, έφτασαν τις 30, ενώ το ίδιο σκηνικό υπήρχε και στις εφημερίες που ακολούθησαν.

    Η αύξηση των κρουσμάτων στην περιοχή μας οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στον βρετανικό μεταλλαγμένο κορωνοϊό που από ότι φαίνεται όχι μόνο είναι πιο μεταδοτικός, αλλά είναι αρκετά πιο επιθετικός στην εκδήλωση των συμπτωμάτων. Με αποτέλεσμα να αυξάνονται οι νοσηλείες και μαζί με αυτές η πίεση στο σύστημα.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Η πορεία των αναρχικών για το Ιράν -φωτο

    Από τον Δυσήνιο Ιππο ανακοινώθηκε: Φωτογραφίες από το μπλοκ...

    Ο γιος του Τομ Χανκς ταξίδεψε με το ελληνικό του διαβατήριο στην Κολομβία και δεν μπορεί να επιστρέψει στις ΗΠΑ: Ελευθερώστε με

    Ο γιος του Τομ Χανκς λέει ότι εγκλωβίστηκε στην Κολομβία χωρίς έγκυρο διαβατήριο για να...

    Μυστικός γάμος για ζευγάρι ηθοποιών; Παντρεύτηκαν;

    Η Ζεντάγια και ο Τομ Χόλαντ είναι παντρεμένοι, σύμφωνα με τον...

    Διαζύγιο «βόμβα» για Έλληνα πρωταγωνιστή; Χωρίζει μετά από 25 χρόνια;

    Σαν βόμβα «έσκασε» δημοσίευμα περί χωρισμού γνωστού ηθοποιού μετά...