ΠΑΤΡΑ: “Πράσινο” γίνεται το κτίριο της ΕΛ.ΑΣ.

    Ημερομηνία:

    «Πράσινο» θα γίνει το κτίριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας, στην οδό Ερμού, με το έργο για την ενεργειακή του αναβάθμιση να είναι στα σκαριά.

    Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά ο φάκελος του διαγωνισμού θα ανοίξει στις 18 του μήνα και από εκεί θα προκύψει ο ανάδοχος που θα προχωρήσει στην υλοποίηση του έργου.

    Το έργο της ενεργειακής αναβάθμισης αυτού του επιβλητικού κτιρίου που βρίσκεται στο κέντρο της Πάτρας δείχνει ότι η αστυνομία παρά την ανέγερση του νέου αστυνομικού μεγάρου στον χώρο του ΚΕΤχ, δεν πρόκειται να εγκαταλείψει αυτό το κτιριακό συγκρότημα.

    Ανήκει άλλωστε στην ιδιοκτησία της ΕΛ.ΑΣ. Το πώς θα το αξιοποιήσει αυτό είναι θέμα υπουργείου, όμως υπάρχουν ήδη αρκετές προτάσεις προς αυτή την κατεύθυνση που θα τεθούν επί τάπητος.

    Ο προϋπολογισμός του έργου της ενεργειακής αναβάθμισης του αστυνομικού μεγάρου θα φτάνει κοντά στα 2 εκατομμύρια ευρώ και η πραγματοποίηση του πέρασε από φουρτούνες και τρικυμίες, με τον περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος να θέτει την υλοποίηση του σε προσωπικό στοίχημα.

    Το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης του ορίζεται σε 12 μήνες από την ημέρα υπογραφής της σύμβασης με τον ανάδοχο. Κύριος του έργου είναι το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, ενώ επιβλέπουσα αρχή και φορέας υλοποίησης η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

    ICECAP
    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    HIG Capital: Πώς θα είναι το νέο logistic park των 300 εκατ. ευρώ στο Ασπρόπυργο

    Ένα βήμα πιο κοντά έρχεται η επένδυση, στρατηγικού χαρακτήρα, ύψους...

    ΠΑΤΡΑ: Γίνονται ξενοδοχεία δύο επιβλητικά κτίρια στην Πλ. Τριών Συμμάχων

    Του Αχιλλέα Ροδίτη Το Hotel Majestic, το ξενοδοχείο που ήταν...

    ΠΑΤΡΑ: Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για τον 11χρονο διαρρήκτη που έπεσε από το μπαλκόνι

    Συνελήφθησαν, χθες από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης...

    Πλειστηριασμοί: Οι βίλες στη Μύκονο, η μεζονέτα των Καρούζων και το «χρυσό» οικόπεδο στη Βούλα

    Περισσότεροι από 1.850 πλειστηριασμοί έχουν προγραμματιστεί να διενεργηθούν στις δύο,- αντί...