ΠΑΤΡΑ – “ΒΟΜΒΑ”: Σοβαρή ασθένεια για την Ρούλα Πισπιρίγκου! Τι έδειξαν οι εξετάσεις!

    Ημερομηνία:

    Αρρωστη κρατείται στις φυλακές η Ρούλα Πισπιρίγκου. Σε λίγες ημέρες αναμένεται να έχει στα χέρια του, ο δικηγόρος της Αλέξης Κούγιας, τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες είχε υποβληθεί το περασμένο διάστημα.

    Απο τις εξετάσεις φαίνεται να έχει προκύψει η διάγνωση που συνδέεται με σοβαρό αυτοάνοσο νόσημα.

    Οι ίδιες πηγές ανέφεραν ότι η 34χρονη “πάσχει από μια πολυσυστηματική νόσο( νεφρά ήπαρ καρδιά κλπ) που πολλές φορές αν δεν εντοπιστεί εγκαίρως και δεν λάβει κάποιος  τη κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή μπορεί να οδηγήσει ακόμα και στο θάνατο”.

    Πρόκειται για μια ιδιαίτερα σημαντική εξέλιξη για την υπερασπιστική γραμμή, καθώς θεωρείται σχεδόν σίγουρο ότι ο έμπειρος ποινικολόγος θα στηριχθεί πάνω σε αυτό! Ο Αλέξης Κούγιας επιβεβαιώνει τις  πληροφορίες λέγοντας χαρακτηριστικά «πράγματι περιμένω κάτι τέτοιο».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα – φωτό: Ο Αγιος Ανδρέας έχει “ντυθεί” Χριστουγεννιάτικα

    Ένας μήνας και κάτι... τόσο απομένει για τα Χριστούγεννα και...

    ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΓΥΙΑΣ: Κατέγραψαν σε βίντεο όσους πετούν σκουπίδια στο γήπεδο

    Εχουν βρει τον μπελά τους οι κάτοικοι πέριξ της...

    Λίστα αναμονής 100.000 ατόμων για τον πιο high-tech προληπτικό έλεγχο αξίας 300 ευρώ

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/%ce%bb%ce%af%cf%83%cf%84%ce%b1-%ce%b1%ce%bd%ce%b1%ce%bc%ce%bf%ce%bd%ce%ae%cf%82-100-000-%ce%b1%cf%84%cf%8c%ce%bc%cf%89%ce%bd-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%bf%ce%bd-%cf%80%ce%b9%ce%bf-high-tech-%cf%80/

    Πάτρα : Που βρίσκονταν αυτές οι δύο επαύλεις ξακουστών οικογενειών της πόλης;

    Η έπαυλη Μόρφυ (πίσω) και η έπαυλη Πίλτσερ, αρχές...