ΠΑΤΡΑ – “ΒΟΜΒΑ”: Σοβαρή ασθένεια για την Ρούλα Πισπιρίγκου! Τι έδειξαν οι εξετάσεις!

    Ημερομηνία:

    Αρρωστη κρατείται στις φυλακές η Ρούλα Πισπιρίγκου. Σε λίγες ημέρες αναμένεται να έχει στα χέρια του, ο δικηγόρος της Αλέξης Κούγιας, τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες είχε υποβληθεί το περασμένο διάστημα.

    Απο τις εξετάσεις φαίνεται να έχει προκύψει η διάγνωση που συνδέεται με σοβαρό αυτοάνοσο νόσημα.

    Οι ίδιες πηγές ανέφεραν ότι η 34χρονη “πάσχει από μια πολυσυστηματική νόσο( νεφρά ήπαρ καρδιά κλπ) που πολλές φορές αν δεν εντοπιστεί εγκαίρως και δεν λάβει κάποιος  τη κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή μπορεί να οδηγήσει ακόμα και στο θάνατο”.

    Πρόκειται για μια ιδιαίτερα σημαντική εξέλιξη για την υπερασπιστική γραμμή, καθώς θεωρείται σχεδόν σίγουρο ότι ο έμπειρος ποινικολόγος θα στηριχθεί πάνω σε αυτό! Ο Αλέξης Κούγιας επιβεβαιώνει τις  πληροφορίες λέγοντας χαρακτηριστικά «πράγματι περιμένω κάτι τέτοιο».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Φορολογικές δηλώσεις: Διορθώσεις χωρίς πρόστιμο έως 15 Ιουλίου – Τι προβλέπει η νέα ρύθμιση

    Δύο σημαντικές παρεμβάσεις που διευκολύνουν φορολογουμένους και επαγγελματίες ενεργοποιεί η Ανεξάρτητη Αρχή...

    Το Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Αιγίου «Θόδωρος Αγγελόπουλος» παρουσιάζει τη δράση “Alexander Payne Presents”

    Το Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Αιγίου «Θόδωρος Αγγελόπουλος»...

    ΣΠΥΡΟΣ ΤΕΜΠΟΝΕΡΑΣ: Quō vādis ΣΥΡΙΖΑ

    Λίγες ημέρες έμειναν για την διεξαγωγή του 5ου συνεδρίου...

    Πανήγυρις τῆς Ἁγίας Τριάδος εἰς τὸν ὁμώνυμον Ἱερὸν Ναὸν Ψαθοπύργου

      Κυριακὴ τῆς Πεντηκοστῆς – 8η Ἰουνίου 2025 Με ἐκκλησιαστικὴ μεγαλοπρέπεια,...