Πάτρα: «Ράλι» ανόδου στην τιμή της αμόλυβδης – Ανέβηκε 10 λεπτά σε μια εβδομάδα

    Ημερομηνία:

    Ράλι ανόδου παρατηρεί κανείς στις τιμές του πετρελαίου και της βενζίνης, το τελευταίο διάστημα, με τους οδηγούς να βλέπουν το κόστος μετακίνησης να ανεβαίνει μετά από μια περίοδο ύφεσης όπου οι τιμές είχαν μια σχετική σταθερότητα.

    Σύμφωνα με τους επαγγελματίες πρατήριων καυσίμων η τιμή της αμόλυβδης έχει φτάσει πλέον στα βενζινάδικα της Πάτρας στο 1,85 ευρώ το λίτρο, έχοντας μια αύξηση δέκα λεπτών μέσα σε διάστημα μιας εβδομάδας.

    Ανάλογη όμως είναι και η αύξηση και στην τιμή της ντίζελ που δίνεται στο 1,75 το λίτρο, καθώς και εκεί παρατηρείται ένα «ράλι» ανόδου. Οι ανατιμήσεις αυτές, σύμφωνα με τους επαγγελματίες, δεν παρατηρούνται μόνο στην Πάτρα, αλλά και σε όλη την επικράτεια.

    Όπως τους αναφέρουν οι προμηθευτές τους και οι εταιρείες που συνεργάζονται είναι αποτέλεσμα της διεθνούς κρίσης στο εμπόριο και στη ναυτιλία που έχει φέρει η πειρατεία των Χούθι στην Ερυθρά Θάλασσα.

    Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις το επόμενο διάστημα οι ανατιμήσεις θα συνεχιστούν και το σποτ στις ανοδικές τιμές των καυσίμων θα εξαρτηθεί από την αποτελεσματικότητα των μέτρων που έχει αποφασίσει η διεθνής οικονομική κοινότητα για τα όσα γίνονται στην Ερυθρά Θάλασσα.

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αυτό είναι το μυστικό για καλύτερη σεξουαλική ζωή – Και δεν έχει σχέση με το σεξ

    Εάν τα κάνετε όλα μαζί με τον σύντροφό σας,...

    Γιατί με πιάνει φαγούρα μετά το μπάνιο;

    Ιδιαίτερα την περίοδο του χειμώνα, δεν είναι σπάνιο φαινόμενο...

    Πώς θα καταλάβετε ότι το μαξιλάρι σας θέλει αλλαγή

    Μπορεί να έχουμε βρει το κατάλληλο μαξιλάρι και να...

    Σχέσεις: Τελικά πόσο διαρκεί ο έρωτας; – Τι λένε οι επιστήμονες

    Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πόσο διαρκεί ο έρωτας, ένα από...