ΠΑΤΡΑ: Rapid tests τη Δευτέρα στους οδηγούς των λεωφορείων

    Ημερομηνία:

    Με πρωτοβουλία του  Διοικητή της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλη πραγματοποιήθηκε σήμερα  συνάντηση στα  γραφεία της Διοίκησης της 6ης ΥΠΕ  μεταξύ του ίδιου και του  προέδρου του υπεραστικού ΚΤΕΛ Ανδρέα Μανωλόπουλου ο οποίος συνοδευόταν από  το μέλος του Δ.Σ. Παναγιώτη Αθανασόπουλο.

    Αντικείμενο της συνάντησης αποτέλεσε η συνεργασία των δύο φορέων για την αποφυγή της διασποράς του νέου κορωνοιού τόσο μεταξύ του προσωπικού, όσο και προς τους δεκάδες ταξιδιώτες με τους οποίους οι υπάλληλοι έρχονται  σε καθημερινή επαφή.

    Φλίγκος

    Οι δύο φορείς αποφάσισαν να προχωρήσουν στη διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων προς τους υπαλλήλους του υπεραστικού ΚΤΕΛ τη Δευτέρα 19 Απριλίου στον προαύλιο χώρο του ΚΤΕΛ Αχαΐας με ώρα έναρξης 8:30 π.μ.

    Για την Διοίκηση της 6ης ΥΠΕ  τίθεται σε προτεραιότητα η θωράκιση της υγείας εργαζομένων που συναλλάσσονται με το ευρύ κοινό σε καθημερινή βάση προκειμένου να εντοπιστούν έγκαιρα πιθανά ασυπτωματικά κρούσματα και να περιοριστεί η εξάπλωση της νόσου του νέου κορωνοιού.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Το βουλκανιζατέρ που εφημερεύει την Κυριακή

    Τα καταστήματα Βουλκανιζατέρ & Εμπορίας Ελαστικών του Συλλόγου μας...

    Αυτή είναι η νέα μονάδα για καρκινοπαθείς που χάρισε στο Νοσοκομείο Ρίου, η Μαριάννα Λάτση – ΦΩΤΟ

    Τη νέα δωρεά της στο Εθνικό Σύστημα Υγείας ανακοίνωσε στις...

    Μύκητες: Η αόρατη απειλή «που μας τρώει από μέσα» – Πόσο πιθανό είναι να ζήσουμε πραγματικά το «The Last of Us»

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/%ce%bc%cf%8d%ce%ba%ce%b7%cf%84%ce%b5%cf%82-%ce%b7-%ce%b1%cf%8c%cf%81%ce%b1%cf%84%ce%b7-%ce%b1%cf%80%ce%b5%ce%b9%ce%bb%ce%ae-%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%bc%ce%b1%cf%82-%cf%84%cf%81%cf%8e%ce%b5%ce%b9/