ΠΑΤΡΑ: Ριζική ανάπλαση των πεζοδρομίων στον Αγιο Διονύσιο

    Ημερομηνία:

    Αλλάζει όψη ο χώρος πέριξ της εκκλησίας του Αγίου Διονυσίου στην Πάτρα, στο πλαίσιο της αστικής παρέμβασης που αφορά στην κατασκευή πεζοδρομίων και κρασπέδων, σε περιοχές της πόλης που παρουσιάζουν αυξημένη κυκλοφορία πεζών.

    Τα έργα αφορούν τη διαμόρφωση των πεζοδρομίων και των κοινόχρηστων χώρων.

    Οι περιοχές με αυξημένη κυκλοφορία που έχει επιλέξει η Δημοτική Αρχή και στις οποίες οι εργασίες έχουν ολοκληρωθεί, είναι η Βορείου Ηπείρου και η Παπαναστασίου (Ζαρουχλέικα), ενώ την παρούσα χρονική στιγμή βρίσκονται σε εξέλιξη τα έργα στην περιοχή του Αγίου Διονυσίου που φτάνουν μέχρι την οδό Καρόλου.

    Στη συνέχεια, βάση προγράμματος, ακολουθούν η οδός Νοταρά και η οδός Αγίου Κωνσταντίνου στην περιοχή της Αγυιάς, πολυσύχναστοι δρόμοι στο Ανατολικό Διαμέρισμα κοντά στο στρατόπεδο του ΚΕΤχ κ.α.

    GLEARNET

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    “Το τέρας των Άνδεων”: Ο serial killer που ομολόγησε ότι σκότωσε πάνω από 300 κορίτσια

    Η ιστορία του Pedro Alonso Lopez είναι σοκαριστική. Είναι...

    «Πότε ο Γιάννης δεν μπορεί, πότε ο κ@@ος του πονεί»: Οι 30 κορυφαίες παροιμίες με το όνομα Γιάννης

    Το όνομα Γιάννης - Ιωάννης ειδικά είναι πολύ διαδεδομένο, ενώ παράλληλα...

    Κάθε πότε «πρέπει» να αλλάζουμε δουλειά

    Ένας από τους άγραφους κανόνες στον χώρο της εργασίας είναι η...

    Γιατί σεξ στην ύπαιθρο;      

      Δεν είναι λίγοι αυτοί που προτιμούν το υπαίθριο σεξ....