ΠΑΤΡΑ: Σε 15 ημέρες ξεκινούν εργασίες στην… Κάτω Πόλη

    Ημερομηνία:

     

    Ο Δήμος Πατρέων ξεκινά εργασίες στην Κάτω Πόλη. Όπως μας είπες στέλεχος της δημοτικής Αρχής, μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο αναμένεται, να ξεκινήσουν οι εργασίες για την ανάπλαση μετά τις υπογραφές που «έπεσαν», με τον ανάδοχο πριν από μερικές ημέρες. Στόχος της Δημοτικής Αρχής να μην προκληθούν κυκλοφοριακά προβλήματα κι έτσι ο εργολάβος θα εργαστεί τμηματικά. Οι παρεμβάσεις δεν θα είναι ταυτόχρονες, ωστόσο, οι εργασίες θα πρέπει να προχωρούν χωρίς μεγάλες καθυστερήσεις, με δεδομένο ότι το έργο περιλαμβάνει μεγάλη έκταση και θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του 2023.

     

    Όπως είναι γνωστό προβλέπονται οι πεζοδρομήσεις της Σισσίνη, της Κανάρη, της Αλεξάνδρου Υψηλάντου (από Μαρκάτο έως Βότση), της Αγίου Νικολάου (τμήμα Μαιζώνος – Κορίνθου και Κορίνθου – Κανακάρη), τμήματα της Τριών Ναυάρχων, της Γεροκωστοπούλου και της Ρήγα Φεραίου. Σε όλες αυτές θα τοποθετηθούν κυβόλιθοι. Οσον αφορά στην πεζοδρόμηση της Μαιζώνος, την αφήνουμε… για το τέλος!

    Η  ανάπλαση περιλαμβάνει ακόμη την διαμόρφωση τεσσάρων ποδηλατοδρόμων, σε Κανάρη, Σισίνης, Υψηλάντου και Αγίου Νικολάου. Μαζί με αυτά θα γίνουν ανασκευές πεζοδρομίων και βελτιώσεις σε υποδομές σε ένα μεγάλο κομμάτι του ιστορικού κέντρου της Κάτω πόλης.

     

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Mochi: Πώς φτιάχνεται το ιαπωνικό γλυκό που κάνει θραύση

    Το mochi (προφέρεται «μότσι») δεν μοιάζει σχεδόν με καμία λιχουδιά από...

    Κατώτατος μισθός: Ο χάρτης με τους υψηλότερους και τους χαμηλότερους σε όλη την Ευρώπη – Η θέση της Ελλάδας (γραφήματα)

    Τη λίστα των ευρωπαϊκών πρωτευουσών μέσα ωρομίσθια καθώς και την πορεία...

    Αυτό είναι το πιο άπιστο ζώδιο από όλα

    Ηαπιστία είναι ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα θέματα στις ανθρώπινες...

    Φωκίων Ζαΐμης: Σε πλήρη ετοιμότητα η Πολιτική Προστασία για αντιμετώπιση πυρκαγιών

    Στο Περιφερειακό Επιχειρησιακό Κέντρο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στην Πάτρα...