Πάτρα: Σε δίκη ο πρ. δήμαρχος Θ. Παναγόπουλος για τα παράνομα σκουπίδια στο ΧΥΤΑ Αιγείρας

    Ημερομηνία:

    Συνεχίστηκε τη Τρίτη, η δίκη που εξελίσσεται στο Εφετείο Πατρών που αφορά την πολύκροτη υπόθεση των παράνομων σκουπιδιών στον ΧΥΤΑ Αιγείρας.

    Ο πρώην δήμαρχος Παναγόπουλος κατηγορείται για τις ευθύνες του στη διαχείριση των απορριμμάτων, μια υπόθεση που σημάδεψε την περιοχή και προκάλεσε έντονες αντιδράσεις της τοπικής κοινωνίας.

    Αναλυτικά:

    Χθες στο Εφετείο Πατρών συνεχίστηκε η δίκη του πρώην δημάρχου Παναγόπουλου με αγορεύσεις των δικηγόρων. Η παρουσία των συμπολιτών μας που είχαν γεμίσει την αίθουσα του δικαστηρίου ήταν καθοριστική για την έκβαση της διαδικασίας.

    Η πάντα εμπεριστατωμένη παρέμβαση της δικηγόρου μας Ζωής Κωνσταντοπούλου, έθεσε την ουσία του διακυβεύματος. Ο συνήγορος υπεράσπισης του κατηγορουμένου, κατέφυγε σε συκοφαντίες του αγώνα μας και σε καταφανή ψέματα, στην απέλπιδα προσπάθειά του να υποστηρίξει την αθωότητα του Παναγόπουλου. Η δίκη θα συνεχιστεί στις 8 Οκτωβρίου με την εξέταση των μαρτύρων.

    Αύριο, Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου, συνεχίζεται η δεύτερη δίκη με κατηγορούμενο τον Παναγόπουλο. Είμαστε μάρτυρες όλες αυτές τις μέρες της σημασίας που έχει για την έκβαση της δίκης η παρουσία μας στην αίθουσα του δικαστηρίου. Την Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου η αίθουσα του Εφετείου Πατρών πρέπει να είναι και πάλι γεμάτη.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η Αχαΐα χρειάζεται στοιχεία – όχι διαβεβαιώσεις – Παράλληλη στήριξη και μεταφορά μαθητών με αναπηρία

    του Δημήτρη Γ. Παλούμπη, Πτυχιούχος Πολιτικών Επιστημών | Διεθνών...

    ΠΑΣΟΚ: Συνέδριο με «αγκάθια» – Η ρήτρα μη συνεργασίας με τη ΝΔ, το δημοψήφισμα και οι εσωκομματικές ισορροπίες

    Eν μέσω σημαντικών διαφωνιών, που μπορούν να τινάξουν στον...

    Πάτρα: Η πολυκατοικία στην οδό Σολωμού μετατρέπεται σε συγκρότημα για σπουδαστές

    Στην οδό Σολωµού, απέναντι από το Σκαγιοπούλειο Ορφανοτροφείο Πατρών,...

    Αχαϊα: Τα ‘σπασε μέσα στην Αστυνομία

    Τα έκανε “γυαλιά καρφιά” κρατούμενος στα κρατητήρια του Αιγίου...