ΠΑΤΡΑ: Σε επιφυλακή η ΕΛ.ΑΣ. με αυξημένες περιπολίες σε κέντρο και συνοικίες

    Ημερομηνία:

    Σε επιφυλακή βρίσκεται αυτές τις μέρες η αστυνομία, γνωρίζοντας ότι η παραβατικότητα και κυρίως οι διαρρήξεις σε σπίτια και διαμερίσματα που οι ιδιοκτήτες τους απουσιάζουν λόγω του Δεκαπενταύγουστου, κάνουν θραύση.

    Σύμφωνα με πληροφορίες που είχε λάβει από σχετικές καταγγελίες το κέντρο Άμεσης Δράσης στην Πάτρα τα δυο τελευταία βράδια γύριζαν σε διάφορες γειτονιές της πόλης δύο αγροτικά αυτοκίνητα, σε ξεχωριστά μέρη, κάνοντας κινήσεις που θεωρήθηκαν ύποπτες από την αστυνομία.

    Οι ίδιες μαρτυρίες αναφέρουν ότι σε ένα από τα δύο αυτά αγροτικά οχήματα επιβαίνοντες ήταν άτομα ρομά. Ωστόσο, δεν έχει καταγραφεί κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό που να επιβεβαιώνει τις υποψίες αυτές, παρόλο που η ΕΛ.ΑΣ.  παρακολουθούσε τις κινήσεις των οχημάτων αυτών.

    Πάντως, η αστυνομία σε κάθε περίπτωση, είναι σε επιφυλακή, έχοντας αυξήσει τις περιπολίες τόσο στο κέντρο της Πάτρας, όσο και στις συνοικίες έξω από αυτό, ειδικότερα τις νυχτερινές ώρες, προσπαθώντας να μειωθούν τα περιστατικά παραβατικότητας που παρατηρούνται αυτές τις μέρες του Δεκαπενταύγουστου από επιτήδειους.

    ICECAP
    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ακρωτηρίασαν δύο δάχτυλα του Μουγκοπέτρου – ΕΛ.ΑΣ.: Κανείς δεν μας ενημέρωσε! Το μάθαμε… από site

    Ακρωτηριάστηκε σε δύο δάχτυλα ο γνωστός μουσικός και δεξιοτέχνης του κλαρίνου, Άρης...

    ΠΑΤΡΩΝ – ΠΥΡΓΟΥ: Αλλα 115 εκατ. ευρώ στην ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟ για το έργο

    Αίσιο τέλος, τρία χρόνια μετά το αίτημα αποζημίωσης στο Δημόσιο, παίρνουν...

    Πλεόνασμα-έκπληξη ανοίγει τον δρόμο για μειώσεις φόρων

    Η μόνη «ευχάριστη είδηση» σε όλη την Ευρώπη -εν μέσω...

    Πάπας Φραγκίσκος: Οι καμπάνες της Παναγίας των Παρισίων χτύπησαν 88 φορές όσα τα χρόνια ζωής του ποντίφικα – ΒΙΝΤΕΟ

    Οι καμπάνες της Παναγίας των Παρισίων ήχησαν 88 φορές στις 11.00...