ΠΑΤΡΑ: Σε καθημερινή βάση τα επεισόδια στην Πλατεία

    Ημερομηνία:

    Το περιστατικό που είχε συμβεί πριν από μερικές μέρες όταν ένας άνδρας προσπάθησε να κρεμαστεί από δέντρο στην πλατεία Όλγας, στην Πάτρα, έκανε ιδιαίτερη αίσθηση.

    Στην πραγματικότητα είναι μόνο ένα χαρακτηριστικό περιστατικό των όσων συμβαίνουν σε σχεδόν καθημερινή βάση, στην καρδιά της πλατείας με τους ανθρώπους που συχνάζουν εκεί και έχουν κάνει το συγκεκριμένο μέρος στέκι τους.

    Οι κάτοικοι της πλατείας, οι θαμώνες, αλλά και τα καταστήματα που δραστηριοποιούνται πέριξ της πλατείας έχουν αγανακτήσει με την κατάσταση που υπάρχει εκεί.

    Το συγκεκριμένο σημείο αποτελεί στέκι τοξικομανών που πάνε εκεί για να βρουν την δόση τους και να κάνουν τις συναλλαγές τους.

    Τα επεισόδια μεταξύ τους είναι αρκετά συχνά, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που οι φασαρίες που γίνονται δεν περιορίζονται μόνο σε φωνές και σε λογομαχίες, αλλά και σε ξύλο.

    Επιπλέον ορισμένες φορές κάποια από τα άτομα αυτά που συχνάζουν εκεί βρίσκονται σε κακή κατάσταση, χωρίς να έχουν τις αισθήσεις τους.

    Περίοικοι και Πατρινοί που έχουν μεγαλώσει και έχουν αγαπήσει την πλατεία αυτή, ζητούν από τις αρχές, αλλά και από την αστυνομία να γίνει επιτέλους κάτι για να σταματήσει αυτή η κατάσταση.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αντώνης Κουνάβης: «Να υπάρξει πολιτική βούληση για την έλευση του τρένου στην Πάτρα»

    Ο Α΄ αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας και τέως πρόεδρος της ΔΕΕΠ ΝΔ Αχαΐας,...

    Α’ ΕΛΜΕ Αχαΐας: Ψήφισμα συμπαράστασης στους αγρότες

    Η Α’ ΕΛΜΕ Αχαΐας στο ψήφισμά της αναφέρει: Η Γενική...

    Σε λειτουργία ο νέος σταθμός υπεραστικων λεωφορείων στην Πάτρα – φωτο

    Ξεκίνησε η λειτουργία του νέου σταθμού υπεραστικών λεωφορείων του νομού Αχαΐας. Ο αγιασμός...

    Ταυτοποιήθηκαν τέσσερα άτομα για τα επεισόδια αγροτών – αστυνομίας στη Θεσσαλονίκη

    Στην ταυτοποίηση τεσσάρων ατόμων για τα επεισόδια που σημειώθηκαν την...