ΠΑΤΡΑ: Σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση ο μικρότερος ασθενής της χώρας με κορονοϊό

    Ημερομηνία:

    Σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση νοσηλεύεται στη ΜΕΘ Παίδων του ΠΓΝΠ ο μικρότερος ασθενής με κορονοϊό της χώρας, το βρέφος 2 μηνών από το Αγρίνιο.
    Ολη η ιατρονοσηλευτική ομάδα της ΜΕΘ Παίδων βρίσκεται στο πλευρό του βρέφους και δίνει τη μάχη της διάσωσής του.

    Υπενθυμίζουμε ότι κρίθηκε προχθές, αναγκαία η διασωλήνωσή του μετά τη ραγδαία επιδείνωση της κατάστασής του.
    «Δίνουμε πολύ μεγάλο αγώνα. Δεν πρέπει να χαθεί κανένα παιδί» μας επισήμανε ο υπεύθυνος της Μονάδας Ανδρέας Ηλιάδης.
    Ο ίδιος πρόσθεσε: «Η κατάσταση είναι κρίσιμη. Εχει δύσκολο αερισμό κάναμε αρκετές προσπάθειες να το σταθεροποιήσουμε. Ελπίζω και προσπαθούμε όλη με τη βοήθεια του Θεού ότι σύντομα θα έχουμε καλά νέα».

    Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η στιγμή για την ιατρονοσηλευτική ομάδα της Μονάδας όταν μετά από παράκληση των γονιών του βρέφους έγινε προχθές αεροβάπτιση. Γιατροί και νοσηλευτές έγιναν οι νονοί του μικρού που πήρε το όνομα Νεκτάριος – Εφραίμ. Το αεροβάπτισμα έκανε η νοσηλεύτρια Αγγελική Καρβουνίδου.
    «Ηταν επιθυμία των γονιών του οι οποίοι δυστυχώς δεν μπορούν ούτε να το κρατήσουν στην αγκαλιά τους. Για όλους εμάς ήταν μία συγκινητική στιγμή που μας έδωσε δύναμη» μας περιέγραψε ο κ. Ηλιάδης.

    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αγρότες στην Ναύπακτο: «Για ακόμη μια φορά η κυβέρνηση μοίρασε ψύχουλα»

    Στο ίδιο έργο θεατές για άλλη μια φορά οι...

    ΔΕΙΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ: Ολα τα γκρουπ… ένα προς ένα! 107 ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ

    Ολα τα πληρώματα του Πατρινου Καρναβαλιού - Παρέλαση μικρών!...

    ΠΑΤΡΑ: Το έργο που κερδίζει τα βλέμματα όλων στην οδό Κανάρη – Της Τέτας Χαντζάρα – ΦΩΤΟ

    Τα βλέμματα των περαστικών συγκεντρώνει «Ο κολυμβητής», ένα έργο...
    Best Shop