ΠΑΤΡΑ: Σε ρόλο οικοδεσπότη ο Αντώνης Κουνάβης

    Ημερομηνία:

    Συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της ΔΕΕΠ ΝΔ Αχαΐας Αντώνη Κουνάβη έφθασε η Υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας Σοφία Ζαχαράκη, στο ξενοδοχείο «Αστήρ» προκειμένου να χαιρετίσει την εκδήλωση που διοργάνωσε ο Ιατρικός Σύλλογος Πατρών στο ξενοδοχείο «Αστήρ».

    Ο κ. Κουνάβης σε ρόλο οικοδεσπότη, την υποδέχθηκε εγκάρδια και μάλιστα τη σύστησε σε ανθρώπους που θέλησαν να την συναντήσουν από κοντά, ανθρώπους της πολιτικής αλλά και της κοινωνίας, εθελοντές και πολίτες, οι οποίοι ζήτησαν από την Υπουργό να ρίξει όλο το βάρος στο χαρτοφυλάκιο της κοινωνικής συνοχής και της οικογένειας.

    Η κα Ζαχαράκη ενημέρωσε τους πολίτες τόσο στις κατ’ ιδίαν τους συναντήσεις όσο και από το βήμα της εκδήλωσης για τη δέσμη μέτρων για το δημογραφικό, την οικογενειακή πολιτική και το στεγαστικό που ετοιμάζει το Υπουργείο καθώς αποτελεί προτεραιότητα του Πρωθυπουργού να δοθεί το βάρος σε αυτόν τον ευαίσθητο τομέα.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Fast track εξώσεις από 1η Ιανουαρίου: Οι ιδιοκτήτες παίρνουν πίσω τα σπίτια χωρίς δικαστήριο

    Από την 1η Ιανουαρίου 2026 τίθεται σε εφαρμογή μια...

    Αποζημίωση 10.000 ευρώ για όσους δέχονται ανεπιθύμητες τηλεφωνικές κλήσεις – Πώς μπορείς να την διεκδικήσεις

    Ανεπιθύμητες τηλεφωνικές κλήσεις και η ελάχιστη αποζημίωση των 10.000 ευρώ επανέρχονται στο προσκήνιο,...

    Της Eurovision… θα γίνει;!

    Η Αυστρία ετοιμάζεται λοιπόν να υποδεχτεί τον Μάιο του...

    Πάτρα: Την Τρίτη το τελευταίο αντίο στον Τάκη Ζέρβα

    Ο γκαλερίστας Παναγιώτης Ζέρβας έφυγε αιφνιδίως από τη ζωή την Κυριακή,...