ΠΑΤΡΑ: Σημείωμα της Μουρτζούκου για τον μικρό Παναγιώτη! Το έγραψε στην ΓΑΔΑ

    Ημερομηνία:

    Επί δυόμισι ώρες, από τις 20:30 ως τις 23:00 το βράδυ, η Ειρήνη Μουρτζούκου έγραφε ασταμάτητα. 33 σελίδες στις οποίες φέρεται να εξιστορεί με λεπτομέρειες τι συνέβη στον μικρό Παναγιωτάκη και ποιος ευθύνεται για τον θάνατό του, ξεκαθαρίζοντας για μία ακόμη φορά ότι δεν τον σκότωσε εκείνη.

    Στις 23.00 το βράδυ παρέδωσε τη χειρόγραφη επιστολή της στα χέρια του δικηγόρου της κι ύστερα ξεκίνησε να καταθέτει εκ νέου στους αξιωματικούς του τμήματος Ανθρωποκτονιών, στο ίδιο γραφείο όπου χθες ομολόγησε τους τέσσερις θανάτους των παιδιών σοκάροντας τους πάντες.

    Μισή ώρα μετά ωστόσο το μετάνιωσε, έσκισε την κατάθεσή της και σιώπησε ξανά, επιλέγοντας να μην αποκαλύψει ακόμη τίποτα.

    Ο θάνατος του 1,5 έτους Παναγιωτάκη είναι η τραγωδία που έμελλε να γίνει η αιτία να αποκαλυφθεί η αδιανόητη δράση μιας κατά συρροήν δολοφόνου. Τέσσερις δολοφονίες παιδιών τα τελευταία 11 χρόνια, με την Ειρήνη Μουρτζούκου να παίζει «θέατρο» επί μήνες, ως την στιγμή που «έσπασε» και ομολόγησε.

    Όπως το πρώτο βράδυ, έτσι και χθες οι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών είχαν καταλάβει πως η 25χρονη ήθελε να μιλήσει. Το μόνο που μένει είναι ο θάνατος του μικρού Παναγιώτη. Είναι ο μόνος που δεν έχει ομολογήσει ότι διέπραξε, για τον μόνο που επιμένει ότι κάτι άλλο συμβαίνει.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Αγρια επίθεση σε καρναβαλιστή… επειδή φορούσε διακριτική ποδοσφαιρικής ομάδας

    Ένταση επικράτησε τα ξημερώματα της Καθαράς Δευτέρας (23.02.26) στην...

    ΕΡΕΥΝΑ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΠΟΡΝΕΙΑ: 300 ευρώ η ώρα στην Πάτρα… με ερωτικό βοήθημα!

      Είναι γνωστό ότι το ζωντανό διαδικτυακό στριπτίζ, το κοινώς...

    Η «γκρίζα αγορά» φαρμάκων κατά της παχυσαρκίας

    «Φάε ό,τι γουστάρεις και χάσε κιλά και λίπος». Με αυτή...

    Ρευματοκλοπές: «Καπέλο» 60 ευρώ τον χρόνο σε κάθε νοικοκυριό – «Σαφάρι» 50.000 ελέγχων

    Στα 60 ευρώ εκτιμάται ότι ανέρχεται η ετήσια επιβάρυνση στους...