Πάτρα: Σήμερα η κηδεία της Ελένης Σουτέρα – Ασπιώτη

    Ημερομηνία:

    Σήμερα Δευτέρα 19 Ιουνίου στις 15:00 μ.μ. στον Ιερό Ναό Μητροπόλεως Πατρών, η οικογένεια και φίλοι θα πουν το τελευταίο «αντίο» στην Ελένη Σουτέρα – Ασπιώτη.

    Φλίγκος

    Η εκλιπούσα ήταν εθελόντρια του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών «Ο Αιμοδότης» και ιδιαίτερα αγαπητή στην τοπική κοινωνία.

    Η Ελένη Σουτέρα – Ασπιώτη έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 77 ετών.

    ICECAP

    Η ταφή θα γίνει στο Κοιμητήριο Φραγκαβίλλας Αμαλιάδος Ηλείας.

    Ποια ήταν

    Η Ελένη Σουτέρα – Ασπιώτη, είχε συνδέσει το όνομά της με την εθελοντική αιμοδοσία και τον σύλλογο “Ο ΑΙΜΟΔΟΤΗΣ” και ήταν στενή συνεργάτης του αείμνηστου Γιώργου Σιμιγιάτου και ιδρυτικό μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εθελοντών Αιμοδοτών (ΠΟΣΕΑ).

    Στάθηκε δίπλα στην “μαμά” Παναγιώτα Λάζαρη και την “Φωλιά του Παιδιού” για δεκαετίες, ταπεινός εθελοντής, αλλά και θεσμικά όταν είχε διατελέσει μέλος του Δ.Σ. στο Δημοτικό Βρεφοκομείο Πατρών.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΑΙΓΙΟ: 2ο Φεστιβάλ Γκόλφω 2025

    Το 2 ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΚΟΛΦΩ 2025, μετά την περσινή...

    Φιορεντίνα – Μπέτις 2-2: Στον τελικό μέσω παράτασης οι Ανδαλουσιάνοι

    H Μπέτις έφερε ισοπαλία με 2-2 στην Ιταλία απέναντι...

    ΠΑΤΡΑ: Βιασμός… σε κάμερα από τον «Β»! Απίστευτες καταγγελίες

    Σήμερα αναμένεται να περάσει την πόρτα του ανακριτή ο...