ΠΑΤΡΑ: Σήμερα η κηδεία του Γιάννη Κότσαλη

    Ημερομηνία:

    Το τελευταίο «αντίο» θα δοθεί σήμερα Τρίτη το μεσημέρι (12.00), στον Ιερό Ναό του Αγίου Κωνσταντίνου, στο χωριό Ανδρώνι Ηλείας, από όπου ήταν και ο τόπος καταγωγής του 55χρονου Γιάννη Κότσαλη.

    Η είδηση του θανάτου σκόρπισε θλίψη στο πατραϊκό ποδόσφαιρο, καθώς είχε αγωνιστεί μεταξύ άλλων στο Πάτραι όπου συμμετείχε στην Δ΄ και στην Γ΄ Εθνική.

    Ήταν επίσης γνωστός και στο χώρο της εστίασης, καθώς διατηρούσε καφέ στην οδό Καραϊσκάκη, ενώ τα τελευταία χρόνια εργαζόταν στο Δήμο Πατρέων.

    Το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, τα οποία δυστυχώς δεν κατάφερε να ξεπεράσει “φεύγοντας” πρόωρα.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Mochi: Πώς φτιάχνεται το ιαπωνικό γλυκό που κάνει θραύση

    Το mochi (προφέρεται «μότσι») δεν μοιάζει σχεδόν με καμία λιχουδιά από...

    Κατώτατος μισθός: Ο χάρτης με τους υψηλότερους και τους χαμηλότερους σε όλη την Ευρώπη – Η θέση της Ελλάδας (γραφήματα)

    Τη λίστα των ευρωπαϊκών πρωτευουσών μέσα ωρομίσθια καθώς και την πορεία...

    Αυτό είναι το πιο άπιστο ζώδιο από όλα

    Ηαπιστία είναι ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα θέματα στις ανθρώπινες...

    Φωκίων Ζαΐμης: Σε πλήρη ετοιμότητα η Πολιτική Προστασία για αντιμετώπιση πυρκαγιών

    Στο Περιφερειακό Επιχειρησιακό Κέντρο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στην Πάτρα...