Πάτρα – Σήμερα η πασχαλινή δωροέκθεση από τον “Φάρο”, στο ξενοδοχείο My Way

    Ημερομηνία:

    Ο Κοινωνικός Συνεταιρισμός Περιορισμένης Ευθύνης “Φάρος” διοργανώνει Πασχαλινή δωροέκθεση με έργα κατασκευασμένα με ζήλο και μεράκι από πρόσωπα με σοβαρά ψυχοκοινωνικά προβλήματα.

    Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 4 Απριλίου 2025  από τις 10.00 – 20.00 στο ξενοδοχείο My Way (Όθωνος Αμαλίας 16) με την ευγενική χορηγία της κας. Κατερίνας Παρασκευοπούλου .

    Ο Κοι.Σ.Π.Ε. “Φάρος” είναι Μονάδα Ψυχικής Υγείας που έχει τη δυνατότητα και τον σκοπό να δημιουργεί θέσεις προστατευμένης ή υποστηριζόμενης εργασίας για πρόσωπα με σοβαρά ψυχοκοινωνικά προβλήματα, με σκοπό την επαγγελματική αποκατάσταση και την κοινωνική επανένταξη.

    Ο Κοι.Σ.Π.Ε. “Φάρος” φιλοξενείται στο Ε.Κε.Ψ.Υ.Ε (Ελληνικό κέντρο ψυχικής υγιεινής και ερευνών) και υποστηρίζεται από όλες τις Μονάδες Ψυχικής Υγείας της περιοχής μας.

    Στην έκθεση θα βρείτε χειροποίητες λαμπάδες, διακοσμητικά κεριά, ξύλινες κατασκευές και άλλα πασχαλινά δώρα. 

    Η επίσκεψη και μόνο στη συγκεκριμένη δωροέκθεση αποτελεί σημαντική υποστήριξη στην προσπάθεια των προσώπων με ψυχικές διαταραχές, τα οποία κινούνται στο όριο του κοινωνικού αποκλεισμού, για ισότιμη κοινωνική επανένταξη και επαγγελματική αποκατάσταση. 

    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η κουλτούρα του clubbing χάθηκε λόγω της Gen Z; – Ο ρόλος των κινητών και των social media

    Η νυχτερινή ζωή αλλάζει – κι όχι απαραίτητα προς...

    Χιόνια στη Θεσσαλονίκη και σε άλλες πόλεις στη βόρεια Ελλάδα (εικόνες)

    Σε εξέλιξη είναι η ψυχρή εισβολή στη χώρα μας,...

    ΠΑΤΡΑ: Έφυγαν από τη ζωή και θα κηδευτούν τη Δευτέρα 7 και την Τρίτη 8-4-2025

    ΚΗΔΕΙA ΤΗΝ ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑ (χήρα) ΔΗΜ. ΣΤΟΥΚΑ (ΕΤΩΝ 98) ΘΑΝΟΥΣΑ ΚΗΔΕΥΟΥΜΕ ΤΗ...

    Δήμητρα Ζήρδα: Ανοίγει μετά από έξι χρόνια η υπόθεση

    Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση της Δήμητρας Ζήρδα που...