ΠΑΤΡΑ: Σήμερα η συνάντηση Καραμανλή – Πελετίδη

    Ημερομηνία:

    Σήμερα στις 10 το πρωί θα πραγματοποιηθεί το πολυαναμενόμενο ραντεβού εκπροσώπων της δημοτικής Αρχής της Πάτρας και της Επιτροπής Αγώνα με τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Κώστα Καραμανλή για την υπογειοποίηση του τρένου, καταρχάς στο τμήμα από Ρίο έως Κανελλοπούλου.

    Τον Υπουργό θα επισκεφθούν στο γραφείο του, ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος, Χρήστος Κορδάς, ενώ από την Επιτροπή Αγώνα θα παραστούν οι Πρόεδροι των Πολιτιστικών Συλλόγων, Ρίου Νίκος Κορωναίος και Καστελλοκάμπου Γιάννης Κανελλόπουλος.
    Η συνάντηση πραγματοποιείται στον απόηχο της απόφασης απόρριψης της χρηματοδότησης του έργου που αφορά τμήμα της υπογειοποίησης του τρένου μέσα από τον αστικό ιστό της πόλης και μετά την κινητοποίηση που διοργάνωσε για το μείζον αυτό θέμα, η δημοτική Αρχή την περασμένη εβδομάδα.
    Από τον Υπουργό θα ζητηθεί ενημερωτική ενημέρωση για το θέμα της υπογειοποίησης του τρένου, για την οποία άλλωστε έχει δεσμευτεί προσωπικά και ο ίδιος και θα τεθεί για ακόμη μία φορά επιτακτικά το αίτημα συνέχισης λειτουργίας του Προαστιακού και δημιουργίας του Γραμμικού Πάρκου.

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αντριάνα Μπάστα: Μια κυρία στο… μπουζούκι!

    Η Αντριάνα Μπάστα είναι μια καλλιτέχνιδα που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει...

    Αυτή είναι η Πατρινή εταιρεία που επεκτάθηκε στην Αθήνα και έχει 5 αστέρια σε 4.300 αξιολογήσεις

    Όταν σχεδιάζετε μια εκδήλωση, είτε πρόκειται για έναν γάμο,...

    Αθώος στο Εφετείο ο 71χρονος ιερέας που είχε καταδικαστεί για τον βιασμό 19χρονου με νοητική στέρηση στον Πλατανιά

    Ομόφωνα αθώο έκρινε το Μεικτό Ορκωτό Εφετείο Κρήτης 71χρονο ιερέα,...

    ΒΙΒΙΑΝ ΣΑΜΟΥΡΗ: Ο αγώνας των αγροτών, αγώνας όλων μας!

    Της Βίβιαν Σαμούρη (*) Αμέριστη στήριξη στον δίκαιο και αποφασιστικό...