Πάτρα – ΣΗΜΕΡΑ: Ο κυματοθραύστης θα «βαφτεί ροζ» για 7η συνεχή χρονιά!

    Ημερομηνία:

    Απόψε, Σάββατο, 12 Οκτωβρίου 2024, στις 7.30 το βράδυ περίπου, τα βλέμματα όλων μας θα είναι στραμμένα στον ιστορικό κυματοθραύστη της πόλης, που θα «βαφτεί ροζ», για 7η συνεχή χρονιά, συμμετέχοντας στην μεγάλη εκστρατεία ενημέρωσης και πρόληψης για τον καρκίνο του μαστού, PINK THE CITY 2024, που ξετυλίγεται ήδη στην πόλη της Πάτρας και εξαπλώνεται σε ολόκληρη της Περιφέρεια Δυτ. Ελλάδος.

    Κυρίαρχο και διαχρονικό το μήνυμα: Η πρόληψη/έγκαιρη διάγνωση σώζουν ζωές – Μην αμελείτε τις προληπτικές εξετάσεις σας για κανένα λόγο !!  Το μότο της φετινής διοργάνωσης είναι : Πρόληψη για όλους – πρόληψη παντού…και πάντα από τα πρώτα ενήλικα χρόνια μέχρι την Τρίτη Ηλικία. Δεν ξεχνάμε ποτέ τον τακτικό μας έλεγχο !

    Το ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ Ν.ΑΧΑΙΑΣ ευχαριστεί τον  Διευθύνοντα Σύμβουλο, κο Παναγιώτη Αναστασόπουλο και το ΔΣ του Οργανισμού Λιμένος Πατρών για την αμέριστη στήριξη στην προσπάθεια μας !!

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Δύσκολες ώρες περνάει ο Μάρκος Σεφερλής

    Δύσκολες ώρες περνάει ο Μάρκος Σεφερλής. Ο καταξιωμένος ηθοποιός έχασε τον...

    Ομοφοβικά «πυρά» του Νικόλα Αγόρου για τον Γιώργο Καπουτζίδη

    Ο «φραουλίτσας» του «Survivor», όπως τον αποκαλούσαν επειδή μεταξύ των πολλών...

    Τρεισήμισι ώρες θα διαρκεί από τη νέα σεζόν το «Πρωινό»

    Θα… χορτάσουμε Λιάγκα τη νέα σεζόν! Σε νέα ώρα μετάδοσης και με...