ΠΑΤΡΑ: Σήμερα Σάββατο το «Αχαιών Αγάπης Γεύμα»

    Ημερομηνία:

    Με βασικά υλικά την αγάπη, την αλληλεγγύη, την προσφορά και την επιβράβευση των νέων που αποτελούν το καλό πρόσωπο της κοινωνίες ετοιμάζεται να στρωθεί το πιο ζεστό τραπέζι που είναι το «Αχαιών Αγάπης Γεύμα».

    Οι κυρίες του Αθλητικού Σωματείου «ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ» με επικεφαλής την αεικίνητη και εμπνευσμένη εκπρόσωπο του Σωματείου στην Πάτρα, Μαρία Μανουσάκη – Μαλλιώρη μαγειρεύουν το «Αχαιών Αγάπης Γεύμα» και θα το προσφέρουν το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου και ώρα 21.30 στη φιλόξενη αίθουσα Privilege Event House (πάροδος Αθηνών και Κανελλοπούλου).

    ICECAP

    Ο σκοπό αυτής της διοργάνωσης που αποτελεί πλέον θεσμό για την περιοχή μας, είναι αφενός η προβολή τον προϊόντων της Αχαϊκής γης και η προσφορά στον άνθρωπο. Φέτος το «Αχαιών Αγάπης Γεύμα» είναι αφιερωμένο στα 40 χρόνια του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Καρκίνο «Φλόγα» και στους νέους που εθελοντικά πλαισιώνουν το Κέντρο Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών του Πανεπιστημίου Πατρών – ΚΕΔΜΟΠ «Χάρισε Ζωή» και δίνουν μάχη για να πολλαπλασιάσουν την ελπίδα ζωής στους πάσχοντες.

    Την εκδήλωση θα πλαισιώσει μουσικά ο Χρήστος Κωνσταντόπουλος μαζί με τους Cubaneros.

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ενοίκια στα ύψη: 700 ευρώ για 18 τ.μ. – Η Αθήνα γίνεται άπιαστο όνειρο για ενοικιαστές

    Η αγορά ακινήτων στην Αθήνα βρίσκεται σε τροχιά συνεχούς...

    Ασπρόπυργος: Οδηγός κάηκε μέσα στο αυτοκίνητό του

    Ι.Χ άρπαξε φωτιά στον Ασπρόπυργο, στην οδό Αγίου Γεωργίου, το απόγευμα...

    Οι παλαίμαχοι της Δυτικής Αχαΐας τήρησαν και φέτος το έθιμο

    Όπως και στην Πάτρα, έτσι και στη Δυτική Αχαΐα...

    Oi 7+1 κινήσεις που ετοιμάζει η κυβέρνηση για να ανακουφίσει την μεσαία τάξη

    Μπορεί σήμερα όλοι να χαίρονται την μέρα με την...