Πάτρα: Σήμερα στο Πολύεδρο η παρουσίαση βιβλίου της Μαρίας Μανουσάκη

Ημερομηνία:

Το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2026 στις 11 το πρωί, η Μαρία Μανουσάκη θα παρουσιάσει στο Πολύεδρο στην οδό Κανακάρη 147, στην Πάτρα, το παιδικό βιβλίο της «Το κρεμμύδι που ήθελε να γίνει χταπόδι», που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Cambia. Η συγγραφέας θα πραγματοποιήσει εκπαιδευτική δράση για τα παιδιά, με δραστηριότητες βασισμένες στα βιβλίο.

Σας προσκαλούμε σε ένα ταξίδι γεμάτο αναζητήσεις, περιπέτειες και συναισθήματα μέσα από τις σελίδες του βιβλίου. Μπορεί ένα κρεμμύδι να ονειρεύεται να μην γίνει φαγητό; Και πόσο μακριά μπορεί να φτάσει για να δοκιμάσει τις δυνατότητές του; Μπορεί να μάθει να κολυμπάει και να γίνει φίλος με ένα χταπόδι; Μια ιστορία για την φιλία και το θάρρος να κυνηγάμε τα όνειρά μας. Γιατί μερικές φορές, το πιο σπουδαίο ταξίδι δεν είναι εκείνο που μας οδηγεί στο όνειρό μας, αλλά εκείνο που μας βοηθά να ανακαλύψουμε, να αποδεχτούμε και να αγαπήσουμε τον εαυτό μας.

Σας περιμένουμε να μοιραστούμε αυτή την ιστορία, να ζωγραφίσουμε τους δύο φίλους σε γαλάζιες πετρούλες, να τραγουδήσουμε το ομώνυμο τραγούδι και άλλες εκπλήξεις.

Η Μαρία Μανουσάκη έχει γεννηθεί στο Ηράκλειο, σπούδασε τουριστικές επιχειρήσεις και εργάστηκε σε μεγάλα ξενοδοχεία της Κρήτης, της Αθήνας και της Αυστρίας. Μιλάει τέσσερις γλώσσες και έχει κάνει σεμινάρια στη δημιουργική γραφή, την εικονογράφηση και τον αυτισμό. Έχει εκδώσει παιδικά βιβλία, ενώ τα τελευταία χρόνια ζει στην Πάτρα.

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Αιγιάλεια: Νέα παραίτηση στον δήμο από τον Χρήστο Ρίζο

Συνεχίζονται οι αποχωρήσεις από τον Αναπτυξιακό Οργανισμό «ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΣ» Α.Ε....

Πάτρα: Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 2ο Fitness Meeting Δυτικής Ελλάδας – φωτο

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε την Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2026 το...

Αλλαγές στα απλήρωτα κοινόχρηστα και νέες αρμοδιότητες για τους διαχειριστές πολυκατοικιών

Η συμβίωση σε πολυκατοικίες αποτελεί συχνά εστία έντονων συγκρούσεων,...

Κώστας Σβόλης: Η μεμψιμοιρία της Δημοτικής Αρχής για το θέατρο «Απόλλων»

Σε ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης “Πάτρα Ενωμένη- Κ. Σβόλης”...