Πάτρα: Σήμερα το τελευταίο αντίο σε ένα υπέροχο κορίτσι! Θρήνος στην πόλη

Ημερομηνία:

Η Πάτρα αποχαιρετά σήμερα τη Μαριάννα Μολφέτα, που έφυγε πρόωρα από τη ζωή σε ηλικία μόλις 42 ετών, σκορπίζοντας βαθιά θλίψη στην τοπική κοινωνία.

Η εκλιπούσα ήταν ιδιαίτερα γνωστή και αγαπητή, καθώς διατηρούσε κομμωτήριο στο κέντρο της πόλης, στη συμβολή των οδών Γούναρη και Ρήγα Φεραίου, όπου είχε δημιουργήσει ισχυρούς δεσμούς με τους πελάτες και τους συνεργάτες της.

Η Μαριάννα Μολφέτα ήταν παντρεμένη με τον επίσης κομμωτή Ανδρέα Ταξιάρχη, ενώ προερχόταν από γνωστή οικογένεια της Πάτρας, καθώς ήταν αδερφή του πρώην αρχηγού του Απόλλωνα Πάτρας, Γιάννη Μολφέτα, και ανιψιά του αείμνηστου Ανδρέα Μολφέτα.

Το τελευταίο αντίο θα ειπωθεί σήμερα, με την κηδεία της να τελείται στις 4 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέα Πατρών. Η ταφή θα ακολουθήσει στο Β’ Κοιμητήριο Αγίου Μηνά, στη Λεύκα.

Συγκλονίζουν τα λόγια του συζύγου της, που την αποχαιρετά με βαθιά αγάπη, τονίζοντας πως «σε λάτρευαν οι πάντες», αποτυπώνοντας το πόσο αγαπητή ήταν σε όλους όσοι τη γνώριζαν.

Η απώλειά της αφήνει ένα δυσαναπλήρωτο κενό στην οικογένεια, τους φίλους και την τοπική κοινωνία της Πάτρας.

Πάτρα: Σήμερα το τελευταίο αντίο σε ένα υπέροχο κορίτσι! Θρήνος στην πόλη

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Πώς να φλερτάρετε χωρίς να χρειάζεται να πείτε λέξη

ΗΘεοπούλα του «Παρά Πέντε» αναρωτιόταν αν κόβεται το σεξ,...

Αυτός είναι ο πιο ελκυστικός σωματότυπος – Μια νέα μελέτη επιβεβαιώνει ότι η ανθρώπινη βιολογία παίζει πολύ μεγάλο ρόλο στην έλξη

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/%ce%b1%cf%85%cf%84%cf%8c%cf%82-%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%ce%bf-%cf%80%ce%b9%ce%bf-%ce%b5%ce%bb%ce%ba%cf%85%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%ba%cf%8c%cf%82-%cf%83%cf%89%ce%bc%ce%b1%cf%84%cf%8c%cf%84%cf%85/