ΠΑΤΡΑ: Σήμερα το τελευταίο αντίο σε έναν υπέροχο άνθρωπο που “έφυγε νωρίς”

    Ημερομηνία:

    Θλίψη σκόρπισε η είδηση του θανάτου του Πάνου Ασημακόπουλου,σε ηλικία 66 ετών, ενός συμπολίτη με ξεχωριστή αισθητική και ιδιαίτερη προσωπικότητα.

    Με σπουδές αρχιτεκτονικής στην Ιταλία, υπήρξε αντιπρόσωπος της εταιρείας Scavolini και είχε ασχοληθεί περεταίρω με το εμπόριο. Μεγάλη του αδυναμία ήταν τα ταξίδια και συγκεκριμένα οι εξωτικοί, μακρινοί προορισμοί. Ήταν ένας μπον βιβέρ, πάντα καλοντυμένος και με χιούμορ, κομμάτι της αλλοτινής, wild διασκέδασης της Πάτρας των seventies και eighties.

    Προερχόμενος από παλιά αστική οικογένεια, με πατέρα έμπορο στον αυτοκινητιστικό χώρο είχε να διαχειριστεί μια σημαντική περιουσία ακινήτων συμπεριλαμβανομένων νεοκλασικών στο κέντρο. Ορκισμένος εργένης χαρακτηρίζεται από όσους τον συναναστράφηκαν χαρισματικός στην παρέα και με μοναδικό, προσωπικό γούστο.

    ΚΗΔΕΙA

    ΤΟΝ ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΑΣ

    ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

    ΚΩΝ. ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟ

    (ΕΤΩΝ 69)

    ΘΑΝΟΝΤΑ ΚΗΔΕΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ & ΩΡΑ 11:00 π.μ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΑΓ. ΑΓΓΕΛΩΝ Α’ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟ ΠΑΤΡΩΝ.

    ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ

    * Γραφείο Τελετών «Ο Αχρείαστος» (Φραντζής Νικόλαος – Κωνσταντακόπουλος Γεώργιος)

    Πατρών Κλάους 15, Πάτρα (πλησίον νοσοκομείου Αγ. Ανδρέα) τηλ: 2610336825, κιν: 6949713524 κιν: 6973794448.

    ———————–

    ΠΑΤΡΑ: Σήμερα το τελευταίο αντίο σε έναν υπέροχο άνθρωπο που "έφυγε νωρίς"

    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Οι 7 βραδινές συνήθειες των ανθρώπων που δεν έχουν αυτοπειθαρχία και κίνητρο

    Οι περισσότεροι θεωρούμε το ξεκίνημα της ημέρας ως το...

    Ντοματόσουπα με κριθαράκι και φακές: Μια συνταγή από την cucina povera

    Την αξία, τη θρεπτικότητα και τις μεσογειακές ρίζες της cucina povera, έφερε ξανά...
    Best Shop