ΠΑΤΡΑ: Σήμερα το τελευταίο αντίο στον Χρήστο Σταυρόπουλο

    Ημερομηνία:

    Το τελευταίο αντίο θα πουν, σήμερα, συγγενείς και φίλοι στον Χρήστο Σταυρόπουλο που έφυγε τόσο ξαφνικά από τη ζωή, παραμονή του Πάσχα.

    Ο 31χρονος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου και ενώ οδηγούσε τη μηχανή του.

    Η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλεί στις 11 το πρωί της Τρίτης στον Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου Σκιόεσσας στη Βούντενη και η ταφή στο παρακείμενο νεκροταφείο του χωριού.

    Η Αστυνομία για το θανατηφόρο τροχαίο:

    Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία για θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα, το οποίο έλαβε χώρα, προχθές το βράδυ, στην Πάτρα.

    Πιο συγκεκριμένα, αλλοδαπός άνδρας, οδηγώντας αυτοκίνητο συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με μοτοσικλέτα που οδηγούσε 31χρονος ημεδαπός άνδρας, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού του δικύκλου.

    Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πατρών ενεργείται προανάκριση για την πλήρη διακρίβωση των αιτιών και συνθηκών πρόκλησης του τροχαίου δυστυχήματος, ενώ συνελήφθη ο οδηγός του αυτοκίνητου για ανθρωποκτονία από αμέλεια.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Θρήνος στο Ηράκλειο: Πέθανε ο 40χρονος Νίκος μετά από την φωτιά στο γήπεδο ΕΓΟΗ

    Έχασε τη μάχη με τη ζωή ο 40χρονος Νίκος που...

    «Αναστατώνει» στα 54 της τη Μύκονο όταν εμφανίζεται με μαγιό

    Η γνωστή κυρία της σόουμπιζ έβαλε το μαγιό της...

    Κορμάρα Ελληνίδα ηθοποιός στα 51 της – Κι όμως έχει γιο 21 χρονών και σύντροφο 34!

    Θανατηφόρο κορμί διατηρεί στα 51 της η γνωστή ηθοποιός...

    ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ: Υψηλός ο κίνδυνος πυρκαγιάς για την Τετάρτη

    Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 4) προβλέπεται αύριο (27/8) σε Αττική και περιοχές της...