ΠΑΤΡΑ: Σήμερα το τελευταίο αντίο στον Θουκυδίδη Ευθυμιάτο

    Ημερομηνία:

    «Έσβησε» ο άνθρωπος που “φώτισε” την πόλη της Πάτρας για πάνω από 30 χρόνια. “Έφυγε” σήμερα τα ξημερώματα σε ηλικία 53 ετών, μετά  από άνιση μάχη που έδωσε με τον καρκίνο, ο επιχειρηματίας Θουκυδίδης Ευθυμιάτος.  Η εταιρία του ViaLuce ήταν πρωτοπόρος στον χώρο του φωτισμού! Η είδηση του θανάτου του προκάλεσε σοκ στην Πάτρα καθώς ήταν ένας ιδιαίτερα αγαπητός επιχειρηματίας. Ηταν πατέρας δύο κοριτσιών, της Ειρήνης και της Θεοδώρας. Η κηδεία του θα γίνει σήμερα στις 5 μ.μ. από τον Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέου Πατρών και η ταφή στο Β Δημοτικό Κοιμητήριο Λεύκας.

    ΣΥΛΛΥΠΗΤΡΗΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

    Ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης, εκφράζει την λύπη του για την πρόωρη απώλεια του φίλου του Θουκυδίδη Ευθυμιάτου και δηλώνει: «Αποχαιρετώ με θλίψη έναν φίλο, έναν έντιμο αγωνιστή της ζωής, με ανήσυχο και δημιουργικό πνεύμα. Ήταν ένας δυναμικός άνθρωπος, δημιουργικός επαγγελματίας, μαχητής, που δεν τα κατάφερε όμως στην σημαντικότερη μάχη. Αυτή για την ζωή του. Εκφράζω τα από καρδιάς συλλυπητήριά μου στην μητέρα του Βασιλική, στα παιδιά του Ειρήνη και Θεοδώρα, στα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς του και στους οικείους του».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα – φωτό: “Εφυγε νωρίς” ο Αγγελος Φραντζής – φωτό

    Εφυγε από την ζωή σε ηλικία 57 ετών ο...

    Υπ. Παιδείας: Από 2 Μαρτίου οι ηλεκτρονικές εγγραφές σε νηπιαγωγεία και δημοτικά σχολεία για το σχολικό έτος 2026 – 2027

    Από τις 2 Μαρτίου 2026 ξεκινούν οι ηλεκτρονικές εγγραφές μαθητών και...

    Ο εμπορικός σύλλογος για το Καρναβάλι: “Ιδέες, Συνεργασία και Νέες Προοπτικές”

    Το Πατρινό Καρναβάλι αποτελεί διαχρονικά τον σημαντικότερο θεσμό της...