ΠΑΤΡΑ: Σήμερα το τελευταίο αντίο στον Βαγγέλη Ραυτογιάννη

    Ημερομηνία:

    Σήμερα θα γίνει η κηδεία του αστυνομικού Βαγγέλη Ραυτογιάννη  που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 55 ετών, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του, αλλά και την τοπική ΕΛ.ΑΣ., στην οποία υπηρετούσε επί πολλά χρόνια.

    Ο εκλιπών που υπηρετούσε στη Γενική Αστυνομική Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, πάλεψε γενναία με τον καρκίνο αλλά δεν τα κατάφερε και άφησε την τελευταία του πνοή το πρωί της Δευτέρας, έχοντας δίπλα του, την σύζυγό του, Κατερίνα Πετούση, η οποία είναι επίσης αστυνομικός. Μεγάλη όμως, η απώλεια και για τα δύο ανήλικα παιδιά του, τον Χρήστο και τον Βίκτωρα που λάτρευε.
    Ο Βαγγέλης Ραυτογιάννης ξεχώριζε όχι μόνο για την υπηρεσιακή του ευσυνειδησία και το ήθος του, αλλά και για την απεριόριστη καλοσύνη και τη διάθεσή του να προσφέρει. Άλλωστε, ξεκίνησε από την ομάδα «ΖΗΤΑ», της οποίας υπήρξε ένα από τα πλέον δραστήρια μέλη.

    Η κηδεία του θα γίνει στις 3 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Παραλία Πατρών, ενώ παράκληση της οικογένειας είναι αντί στεφάνων να κατατεθούν χρήματα στην «Κιβωτό της Αγάπης».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ανδρουλάκης: Η κυβέρνηση είναι κυβέρνηση «βουτηγμένη στην ανυποληψία, την αποτυχία και τη διαφθορά» –

    Από τους αγρότες που βρίσκονται για 17η μέρα στα...

    Τραυματίστηκε οδηγός μηχανής delivery μετά από σύγκρουση με αυτοκίνητο

    Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (16/12) στο κέντρο του Αγρινίου με...

    Τροχαίο – σοκ στην Πάτρα: Δίκυκλο…. στις ρόδες ΙΧ – φωτό

    Σοκαριστικό τροχαίο στην διασταύρωση των οδών Φαναρίου και Ηρακλέους...

    Ο Μιλτιάδης Μαρινάκης αποχαιρέτησε τη γιαγιά του: «Θα ζεις για πάντα στις καρδιές μας»

    O Μιλτιάδης Μαρινάκης έκανε μία συγκινητική ανάρτηση στο instagram για...