ΠΑΤΡΑ: Σήμερα Τρίτη το τελευταίο αντίο στον Γυμναστή

    Ημερομηνία:

    Θλίψη στους μαθητές και στους συναδέλφους του έχει προκαλέσει ο θάνατος του γυμναστή Στέφανου Πατέντα σε ηλικία 58 ετών. 

    Με συγκινητικά λόγια τον αποχαιρετούν οι καθηγητές του 9ου ΓΕΛ Πάτρας:

    “Ο Στέφανος Πατέντας, ο γυμναστής του σχολείου μας, ήταν εξαίρετος συνάδελφος και άνθρωπος. Η απώλεια του αφήνει κληρονομιά την ενεργητικότητα του, το ένθερμο και έμπρακτο ενδιαφέρον για το σχολείο του, τη δίψα του για ζωή. Ο Στέφανος διέθετε ένα σπάνιο δυναμισμό, ο οποίος μας έκανε να πιστεύουμε ότι θα κατόρθωνε να ξεπεράσει τη δοκιμασία αυτή. Διαψευστήκαμε. Διαπιστώσαμε έμπρακτα ότι το δώρο της ζωής δεν είναι δεδομένο. Ο Στέφανος ήταν άξιος συνάδελφος, σύζυγος, πατέρας.

    Με το παρόν, η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 9ου ΓΕΛ Πάτρας εκφράζουν τα πιο ειλικρινή και θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του. Θα μας λείψει. Θα τον θυμόμαστε για πάντα. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

    Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει σήμερα  Τρίτη και ώρα 14.00 μμ στον Ιερό Ναό των Αγγέλων στο Α Νεκροταφείο Πατρών”.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Οι συνηθισμένοι μύθοι γύρω από το sex που κάποιοι πιστεύουν ακόμα…

    Σύμφωνα με έρευνες ο αριθμός των ατόμων που πιστεύουν...

    Αυτά είναι τα πιο βαρετά ζώδια στο κρεβάτι

    πάρχουν οι άνθρωποι που λατρεύουν το σεξ και μαζί...

    Τέσσερις λόγοι να αγκαλιάζετε το σύντροφο σας πιο συχνά – Τι κερδίζετε

    Όταν επιστρέφετε στο σπίτι μετά από μία μακρά και...

    Γάμος – Διαζύγιο: Η επέμβαση που φέρνει ανατροπή στις προσωπικές σχέσεις

    Η ποιότητα της ζωής των παχύσαρκων ατόμων βελτιώνεται μετά και την...