ΠΑΤΡΑ: Σκηνικό τρόμου στα τοπικά γήπεδα με τις… κοντινές περιφράξεις!

    Ημερομηνία:

    Οι δύο τραυματισμοί που συνέβησαν στο γήπεδο των Προσφυγικών, έχουν βάλει τους αρμοδίους της ΕΠΣΑ σε σκέψεις.

    Πρόκειται για δύο τραυματισμούς που έγιναν πριν από μερικές μέρες, σε διάστημα μιας εβδομάδας, όταν σε διαφορετικές περιπτώσεις δύο παίκτες τραυματίστηκαν στο κεφάλι, πέφτοντας πάνω στο τσιμέντο της περίφραξης.

    Φλίγκος

    Σύμφωνα με ανθρώπους που έχουν φάει με το κουτάλι τα τοπικά γήπεδα η αιτία τέτοιων σκηνικών, έχει να κάνει με ένα χαρακτηριστικό που αποτελεί ιδίωμα σχεδόν όλων των γηπέδων της Πάτρας.

    Ο αγωνιστικός χώρος είναι σε κοντινή απόσταση από την περίφραξη του γηπέδου και αυτό βάζει σε κινδύνους τους ποδοσφαιριστές που πάνω στο πάθος του αγώνα δεν λογαριάζουν το κακό που μπορεί να γίνει.

    GLEARNET

    Πάντως στα Προσφυγικά ένα γήπεδο που παίζουν αρκετές ομάδες, οι άνθρωποι της ΕΠΣΑ, σκέφτονται να βάλουν κάποια πλαστικά προστατευτικά μεταξύ του αγωνιστικού χώρου και της περίφραξης, έτσι ώστε μειώσουν την πιθανότητα πιο σοβαρών τραυματισμών.

    Κι πάλι όμως το σκηνικό αυτό που υπάρχει στα γήπεδο με τις κοντινές περιφράξεις στους αγωνιστικούς χώρους, παραμένει επικίνδυνο.

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αυτός είναι ο Πατρινός επιχειρηματίας που πήρε το κατάστημα που έκλεισε στη Ρήγα Φεραίου – ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΙ

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%ce%b1%cf%85%cf%84%cf%8c%cf%82-%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%ce%bf-%cf%80%ce%b1%cf%84%cf%81%ce%b9%ce%bd%cf%8c%cf%82-%ce%b5%cf%80%ce%b9%cf%87%ce%b5%ce%b9%cf%81%ce%b7%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%af%ce%b1-2/

    Ποια περιοχή της Πάτρας απεικονίζεται στην φωτογραφία;

    Πρόκειται για την Εγλυκάδα

    ΠΑΤΡΑ: Που ήταν αυτό το κτίριο που στέγαζε την Εθνική Τράπεζα το 1900;

    Άποψη της οικίας Χαϊδόπουλου, όπου στεγαζόταν η Εθνική τράπεζα,...

    ΠΑΤΡΑ: Κάνει θραύση το βιβλίο του δημοσιογράφου Διονύση Ζακυνθινού

    Ο Διονύσης Ζακυνθινός με εξήντα κομμάτια παζλ στήνει και...