ΠΑΤΡΑ: Σκότωσε την γυναίκα του στον ύπνο της! “Δεν έπινα τα φάρμακά μου”…

    Ημερομηνία:

    «Ζητώ συγγνώμη από τα παιδιά μου πάνω από όλα. Η γυναίκα μου δεν γυρίζει πίσω. Δεν αρνούμαι τις κατηγορίες. Δεν έπινα τα φάρμακά μου και δεν καταλάβαινα τι έκανα…», ήταν τα λόγια του 67χρονου συζυγοκτόνου, ο οποίος βρέθηκε ξανά αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη για το έγκλημα που είχε συγκλονίσει την Πάτρα στις αρχές Αυγούστου του 2015.

    Ο ηλικιωμένος που μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την 57χρονη σύζυγό του την ώρα που κοιμόταν (!) αλλά και τραυμάτισε σοβαρά τον 30χρονο γιο τους κάθισε χθες στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Πατρών αντιμέτωπος με τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και της απόπειρας ανθρωποκτονίας τελεσμένες σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, με μειωμένο καταλογισμό ως προς την εκτέλεση της πράξης.

    GLEARNET

    Πρωτόδικα, το ΜΟΔ Αιγίου τον είχε κρίνει ένοχο και του είχε επιβάλλει συνολική ποινή καθείρξεως 25 ετών και έξι μηνών καθώς επίσης περιορισμό σε ψυχιατρικό κατάστημα για 15 έτη.

    Φλίγκος

    Χθες, μετά από επτά χρόνια εγκλεισμού του στο Ψυχιατρείο του Κορυδαλλού, το Δικαστήριο απέρριψε τις ελαφρυντικές περιστάσεις, αλλά μείωσε την συνολική ποινή του, επιβάλλοντας συνολικά 17ετή κάθειρξη και 3 μήνες, καθώς επίσης κατά σε 5ετή εγκλεισμό του σε Ψυχιατρείο.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Σαμαράς για Τέμπη: Οι γονείς των θυμάτων έχουν το δικαίωμα να ζητούν την εκταφή των σορών των παιδιών τους

    Σε δήλωση του, ο πρώην Πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, αναφέρει τα εξής: Ως...

    Πανηγυρισμοί για το αυτονόητο- Η Αιγιάλεια στο έλεος της εγκληματικότητας

    Του Γιώργου Μπέσκου, Δικηγόρους και υποψήφιου βουλευτή ΠΑΣΟΚ Αχαΐας Πανηγυρίζει...

    Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια την Τετάρτη 1η Οκτωβρίου

    Σε 24ωρη πανελλαδική απεργία θα προχωρήσουν οι ναυτεργάτες την Τετάρτη 1η Οκτωβρίου...

    Δυτική Ελλάδα: Παραλίγο τραγωδία με 26χρονη

    Νεαρή αποπειράθηκε να δώσει τέλος στη ζωή της το...