ΠΑΤΡΑ: Σοκ, “έφυγε” από την ζωή μόλις 45 ετών γνωστή έμπορος του κέντρου

    Ημερομηνία:

    Σοκ σκόρπισε στην κοινωνία της Πάτρας και στον εμπορικό κόσμο η είδηση του θανάτου της Αναστασίας Βλαστού η οποία «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 45 ετών.

    Η εκλιπούσα τους τελευταίες 6 μήνες έδωσε με γενναιότητα  μάχη με την επάρατη νόσο όμως χθες δεν άντεξε και έφυγε από την ζωή.

    Η Αναστασία Βλαστού ήταν ιδιοκτήτρια του καταστήματος παιδικής ένδυσης «Καρτούν» στην οδό Ερμού και από μικρή είχε ακολούθησε  τα χνάρια τους πάτερα της Σπύρου και της μητέρας της Γιώτα Βλαστού οι οποίοι διατηρούν το κατάστημα γυναικεία ρούχων «Φαντάζιο» στην οδό Κανακάρη.

    Η Αναστασία Βλαστού αφήνει πίσω ένα παιδί, τον 21χρόνο Δημήτρη ο οποίος και αυτός  κάνει τα πρώτα του βήματα στον εμπειρικό χώρο.  Η κηδεία της θα γίνει τη Δευτέρα στις 3 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αγίου Μηνά Β΄ Δημοτικού Κοιμητηρίου Λεύκας Πατρών.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τα ζώδια που μπορούν να φέρουν το χάος στη ζωή σου

    Κριός Μα δεν είναι αυτονόητο ότι όταν μιλάμε για χάος,...

    Έπιασε την γυναίκα του να τον απατά – «Έγινα κομμάτια όταν ανακάλυψα ότι το έκανε με τον αδελφό μου»

    Την σοκαριστική προσωπική ιστορία του μοιράστηκε ένας αναγνώστης στην...

    Οι 20 πιο παράξενοι θάνατοι που έχεις ακούσει ποτέ

    Θάνατος από φέρετρο ή από ένα εσώρουχο; Δείτε ποιοι...

    Εσύ το ήξερες; – Να γιατί πρέπει να έχεις μια οδοντόκρεμα στο αυτοκίνητό σου όταν βρέχει

    Εσύ ήξερες πως η οδοντόκρεμα, θα σε βοηθήσει να...