ΠΑΤΡΑ – ΣΟΚ: “Εφυγε” ο 20χρονος Χρήστος Αλεξανδρόπουλος

    Ημερομηνία:

    Ένα νέο παιδί μόλις 20 χρονών, ο Πατρινός Χρήστος Αλεξ. Αλεξανδρόπουλος έφυγε από τη ζωή σκορπίζοντας τη θλίψη στην οικογένεια του.

    Ο 20χρονος σύμφωνα με πληροφορίες νοσηλευόταν το τελευταίο διάστημα στο Γενικό Νοσοκομείο Χατζηκώστα στα Ιωάννινα όπου και άφησε την τελευταία του πνοή.

    Ήταν ένα παιδί μαχητής της ζωής, με ειδικές ικανότητες, με την οικογένεια του, τους γονείς του Αλέξανδρο και Ιφιγένεια Αλεξανδροπούλου και τον αδελφό του, Νικόλαο αλλά και τους παππούδες του, Χρήστο και Αθανασία Αλεξανδροπούλου πάντα στο πλευρό του.

    Η είδηση λύπησε πολλούς.

    GLEARNET

    Η κηδεία του 20χρονου Χρήστου Αλεξανδρόπουλου θα τελεστεί το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2023 στις 3 το μεσημέρι στον ιερό ναό της Αγίας Παρασκευής στα Ταμπάχανα και θα ακολουθήσει η ταφή του στο κοιμητήριο Παναγίας Αλεξιωτίσσης.

    Παράκληση της οικογένειας είναι αντί στεφάνων να γίνουν δωρεές στο φιλόπτωχο ταμείο της εκκλησίας.

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Πότε προβλέπεται η ολοκλήρωση των έργων στην Πλατεία Όλγας

    Πότε θα είναι έτοιμη η πλατεία Όλγας; Είναι ένα...

    ΠΑΤΡΑ: Mας κλέβουν με… ΑΙ – Δείτε πώς

    Η απάτη,.. αποκτά ΑΙ Μέχρι σήμερα «φωνάζαμε» να δίνονται οδηγίες...

    Το κρυμμένο “διαμάντι” του Κορινθιακού που βρίσκεται κοντά στην Πάτρα (video)

    Μικροί καταπράσινοι όρμοι, πεύκα που φτάνουν ως τη θάλασσα...

    Ενιαία φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα: Πώς θα εκδίδεται

    Μέχρι το τέλος της χρονιάς, σχεδιάζεται να δημιουργηθεί ένα...