ΠΑΤΡΑ – ΣΟΚ! “Εφυγε” στα 49 η Δήμητρα Πανουτσοπούλου

    Ημερομηνία:

    Εφυγε χθες από τη ζωή σε ηλικία 49 ετών μετά από μακροχρόνια νοσηλεία, η νοσηλεύτρια του νοσοκομείου «Αγ. Ανδρέας» Δήμητρα Πανουτσοπούλου – Παπαδάτου, σύζυγος εν ζωή Χρήστου Παπαδάτου.

    Η άτυχη νοσηλεύτρια ήταν κόρη του «παπά – Μάριου» Πανουτσόπουλου, του μακαριστού ιερέα που ήταν για δεκαετίες προϊστάμενος του Ιερού Ναού Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στην Αρόη και διακρίθηκε για την ιεροσύνη όσο και την κοινωνική προσφορά του.

    Η Δήμητρα Πανουτσοπούλου – Παπαδάτου αντιμετώπισε σοβαρό πρόβλημα υγείας και νοσηλεύτηκε για αρκετό καιρό στην ΜΕΘ του νοσοκομείου «Αγ. Ανδρέας» με μολυσματική νόσο. Το τελευταίο διάστημα, είχε μεταφερθεί στην Παθολογική Κλινική όπου τελικά εξέπνευσε χθες.

    Η νεκρώσιμη ακολουθία της εκλιπούσης, θα τελεστεί σήμερα στις 3 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στην Αρόη, εκεί που ιερούργησε για 43 χρόνια ο πατέρας της, ενώ η ταφή της θα γίνει στον τόπο καταγωγής της, στο Βασιλικό του Δήμου Ερυμάνθου.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Ημερίδα από το Ίδρυμα Ανδρέα Παπανδρέου σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο για τον εκφοβισμό και τη βία στην Εκπαίδευση

    Το Ίδρυμα Ανδρέα Παπανδρέου σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πατρών, διοργανώνουν...

    ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΟΥΝΑΒΗΣ: Στηρίζουμε τους αγρότες αλλά με ανοιχτούς δρόμους

    Ο τέως πρόεδρος της ΔΕΕΠ ΝΔ Αχαϊας, Αντώνης Κουνάβης,...