ΠΑΤΡΑ: Σοκάρει η έρευνα για την αιτία θανάτου του βρέφους 30 ημερών

Ημερομηνία:

Σοκ στην Αχαΐα έχει προκαλέσει η είδηση για το θάνατο ενός βρέφους μόλις ενός μηνός, το οποίο μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο.

PHILOXENIA

Το αγοράκι, από την Δυτική Αχαΐα,  διακομίστηκε το απόγευμα της Πέμπτης, στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο, στην Πάτρα, σε κρίσιμη κατάσταση.
Λόγω της σοβαρότητας του περιστατικού το βρέφος διακομίστηκε στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Ρίου.

Το ιατρικό προσωπικό έδωσε μάχη για να το κρατήσει στη ζωή όλο το βράδυ, αλλά το βρέφος δεν τα κατάφερε και έφυγε από τη ζωή σήμερα Παρασκευή (12/7).

Τα αίτια του θανάτου του είναι, σύμφωνα με τις ως τώρα ενδείξεις, παθολογικά, ωστόσο θα γίνει και ιατροδικαστική εξέταση, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες ήταν ελλιποβαρές και εξετάζεται η πιθανότητα της ασιτίας.

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Στα Κύθηρα ο Ιάσων Φωτήλας

Σε ανάρτησή του ο αχαιός υφυπουργός Πολιτισμού Ιάσονας Φωτήλας...

Γιώργος Παπανδρέου: Η δημοκρατία δεν αφορά μόνο την εξουσία, αλλά και την άσκησή της

Ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου έθεσε επί τάπητος κρίσιμα...