ΠΑΤΡΑ: Σώθηκε πασίγνωστος μεγαλοκατασκευαστής! Αντί για 1,3 εκατ. ευρώ… θα πληρώσει 300.000 ευρώ

    Ημερομηνία:

    Τα «κόκκινα» δάνεια γνωστού μεγαλοκατασκευαστή της Πάτρας, που είχε λάβει πριν 15 χρόνια από δύο τράπεζες, εξαγοράσθηκαν από ξένο fund και ο επιχειρηματίας, από την απόγνωση, βρίσκεται πλέον στο «ξέφωτο», μετά τις επιτυχημένες διαβουλεύσεις με την εν Ελλάδι διαχειρίστρια εταιρία των δανείων.

    Συνολικά, με τους τόκους, ο δανεισμός του ξεπερνούσε το 1,3 εκατ. ευρώ, αλλά με το «κούρεμα» θα καταβάλει – σε 12 δόσεις – το ποσό των 300.000 €…μόλις!

    Το εν λόγω fund είχε γραφεί ότι εξαγόρασε δάνεια εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ στο 10% της αξίας τους, που σημαίνει ότι στην περίπτωση του Πατρινού επιχειρηματία βγαίνουν και οι… δύο κερδισμένοι.

    Το ιστορικό του συγκεκριμένου συμβιβασμού, συμπεριλαμβάνει διαδικασίες -μέχρις ότου επέλθει συμφωνία- ενός μήνα! Σε αντίθεση με την πολύχρονη ταλαιπωρία του δανειολήπτη, όσο προσπαθούσε να βρει άκρη κι όταν ακόμη τα δάνειά του βρίσκονταν στην κατοχή των τραπεζών.

    proliptikes
    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Εντάχθηκαν στον ΣΥΡΙΖΑ τα δύο στελέχη που αποχώρησαν από το ΠΑΣΟΚ

    Στον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία εντάχθηκαν τα δύο στελέχη που αποχώρησαν...

    Αυξήσεις στους στρατιωτικούς έως 20% – Πώς διαμορφώνεται το νέο ειδικό μισθολόγιο (γράφημα)

    Ιδιαίτερα σημαντικές είναι οι αυξήσεις που εξήγγειλε χθες ο...

    Το «σενάριο» με το οποίο Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός θα έρθουν αντιμέτωποι στα play off της Euroleague

    Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός ολοκλήρωσαν με ήττες την 32η αγωνιστική της Euroleague με...

    Νότης Σφακιανάκης: Οι δύο προϋποθέσεις που φέρεται να έθεσε για να επιστρέψει στις πίστες

    Ο Νότης Σφακιανάκης έχει επιστρέψει στο προσκήνιο και μένει να φανεί...