ΠΑΤΡΑ: Σώθηκε πασίγνωστος μεγαλοκατασκευαστής! Αντί για 1,3 εκατ. ευρώ… θα πληρώσει 300.000 ευρώ

    Ημερομηνία:

    Τα «κόκκινα» δάνεια γνωστού μεγαλοκατασκευαστή της Πάτρας, που είχε λάβει πριν 15 χρόνια από δύο τράπεζες, εξαγοράσθηκαν από ξένο fund και ο επιχειρηματίας, από την απόγνωση, βρίσκεται πλέον στο «ξέφωτο», μετά τις επιτυχημένες διαβουλεύσεις με την εν Ελλάδι διαχειρίστρια εταιρία των δανείων.

    Συνολικά, με τους τόκους, ο δανεισμός του ξεπερνούσε το 1,3 εκατ. ευρώ, αλλά με το «κούρεμα» θα καταβάλει – σε 12 δόσεις – το ποσό των 300.000 €…μόλις!

    Το εν λόγω fund είχε γραφεί ότι εξαγόρασε δάνεια εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ στο 10% της αξίας τους, που σημαίνει ότι στην περίπτωση του Πατρινού επιχειρηματία βγαίνουν και οι… δύο κερδισμένοι.

    Το ιστορικό του συγκεκριμένου συμβιβασμού, συμπεριλαμβάνει διαδικασίες -μέχρις ότου επέλθει συμφωνία- ενός μήνα! Σε αντίθεση με την πολύχρονη ταλαιπωρία του δανειολήπτη, όσο προσπαθούσε να βρει άκρη κι όταν ακόμη τα δάνειά του βρίσκονταν στην κατοχή των τραπεζών.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Το Σάββατο η κηδεία του Σωκράτη Καραγιάννη

    Το Σάββατο η κηδεία του 49χρονου Πατρινού Σωκράτη Καραγιάννη...

    Προχωρά η σύνδεση Πατρών-Πύργου με το λιμάνι Κυλλήνης

    Σε τροχιά ολοκλήρωσης εισέρχονται επιτέλους τα έργα διασύνδεσης του...

    Αυτοί είναι οι πιο φρικτοί τρόποι να πεθάνεις, σύμφωνα με την επιστήμη

    Ο θάνατος είναι αναπόφευκτος, αλλά η επιστήμη έχει αποκαλύψει...

    ΣΥΝΤΑΓΗ: Συνταγή για ψαρονέφρι με εύκολη σάλτσα κρασιού

    Το χοιρινό φιλέτο είναι από τα εύκολα και οικονομικά κομμάτια κρέατος που μπορούμε να ετοιμάσουμε...