ΠΑΤΡΑ: Σοβαρό τροχαίο στον Αλισσό! Χτύπησε σοβαρά δικυκλιστής

Ημερομηνία:

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών νοσηλεύεται δικυκλιστής, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά, στις 8 το πρωί της Τρίτης,  στην Παλαιά Εθνική Οδό Πατρών – Πύργου στο ύψος του Κάτω Αλισσού.

PHILOXENIA

Ο άνδρας, ηλικίας 50 περίπου ετών, σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να προσπάθησε να αποφύγει νεαρό άτομο που διέσχιζε κάθετα το οδόστρωμα με αποτέλεσμα να κάνει ελιγμό και να τραυματιστεί πολύ σοβαρά. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός, ο οποίος φορούσε κράνος, εκινείτο με την δίκυκλη μοτοσικλέτα του στο ρεύμα προς Πύργο κατευθυνόμενος προς την εργασία του όταν  συνέβη το τροχαίο. Ο τραυματίας διακομίσθηκε εσπευσμένα στο Κέντρο Υγείας Κάτω Αχαΐας με ασθενοφόρο, διαπιστώθηκε πως είχε υποστεί βαριές κακώσεις, διακομίσθηκε στο ΓΝΠ «Ο Άγιος Ανδρέας» όπου διασωληνώθηκε και εν συνεχεία μεταφέρθηκε στο ΠΓΝΠ όπου βρέθηκε ελεύθερο κρεβάτι. Σύμφωνα με πληροφορίες ο τραυματίας φέρει κακώσεις στο κεφάλι και στον θώρακα. Οι δικοί του άνθρωποι, φίλοι και γνωστοί προσεύχονται να ξεπεράσει τα τραύματά του και να βγει νικητής από την περιπέτεια υγείας του.

Ο 28χρονος πεζός τραυματίστηκε ελαφρά, μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Κάτω Αχαΐας όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ενώ υπεβλήθηκε σε εξετάσεις. Προανάκριση για τις ακριβείς συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Κάτω Αχαΐας.

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

KONTRAVOID live | Death Disco Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2026

KONTRAVOID live | Death Disco Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2026 Το αινιγματικό...

Πάτρα: OPENING PARTY ΣΤΟ ΛΙΘΟΓΡΑΦΕΙΟΝ

OPENING PARTY ΣΤΟ ΛΙΘΟΓΡΑΦΕΙΟΝ. Η νέα σεζόν ξεκινά και το...

Κινητοποίηση στην πύλη του ΓΝ Πατρών πραγματοποιήθηκε από την ΕΙΝΑ – φωτο

Κινητοποίηση στην πύλη του ΓΝ Πατρών πραγματοποιήθηκε χθες από...