ΠΑΤΡΑ: Σοβαρότατη παραμένει η κατάσταση του 6χρονου από τα Γρεβενά

    Ημερομηνία:

    Κρίσιμη παραμένει η κατάσταση της υγείας του 6χρονου αγοριού που υπέστη ανακοπή και μεταφέρθηκε απο τα Γρεβενά στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείου Ρίου της Πάτρας.

    Ο υπεύθυνος της ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών, Ανδρέας Ηλιάδης, υπογραμμίσε πως«Έχουμε μπροστά μας ένα ακόμα δύσκολο 24ωρο και μετά θα επαναξιολογηθεί η κατάστασή του».

    Ήδη έχει ξεκινήσει η διαδικασία γονιαδιακού ελέγχου, όπως προβλέπεται σε αυτές τις περιπτώσεις, προκειμένου να βρεθεί αν υπάρχει γονιδιακό υπόβαθρο που προκάλεσε την αιφνίδια ανακοπή.

    Φλίγκος

    Παράλληλα, στον 6χρονο ασθενή έγινε θεραπευτική υποθερμία του εγκεφάλου, προκειμένου να προστατευθεί από εγκεφαλικό οίδημα.

    Στο ερώτημα  “αν γνωρίζουμε την αιτία που προκάλεσε την ανακοπή”, ο κ. Ηλιάδης απάντησε ότι “θα πρέπει πρώτα να πάνε όλα καλά με την υγεία του παιδιού και εφόσον συμβεί αυτό –κάτι που όλοι ευχόμαστε- θα μπορεί να υποβληθεί σε εξειδικευμένες εξετάσεις (στο Ωνάσειο), ώστε να διερευνηθεί τι προκάλεσε την καρδιακή ανακοπή“.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Φορολογικές δηλώσεις: Διορθώσεις χωρίς πρόστιμο έως 15 Ιουλίου – Τι προβλέπει η νέα ρύθμιση

    Δύο σημαντικές παρεμβάσεις που διευκολύνουν φορολογουμένους και επαγγελματίες ενεργοποιεί η Ανεξάρτητη Αρχή...

    Το Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Αιγίου «Θόδωρος Αγγελόπουλος» παρουσιάζει τη δράση “Alexander Payne Presents”

    Το Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Αιγίου «Θόδωρος Αγγελόπουλος»...

    ΣΠΥΡΟΣ ΤΕΜΠΟΝΕΡΑΣ: Quō vādis ΣΥΡΙΖΑ

    Λίγες ημέρες έμειναν για την διεξαγωγή του 5ου συνεδρίου...

    Πανήγυρις τῆς Ἁγίας Τριάδος εἰς τὸν ὁμώνυμον Ἱερὸν Ναὸν Ψαθοπύργου

      Κυριακὴ τῆς Πεντηκοστῆς – 8η Ἰουνίου 2025 Με ἐκκλησιαστικὴ μεγαλοπρέπεια,...