ΠΑΤΡΑ Στα χέρια της Αστυνομίας δύο Πατρινοί – Λήστευαν πρακτορεία ΟΠΑΠ

    Ημερομηνία:

    Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκονται 2 άνδρες από την Πάτρα, οι οποίοι κατηγορούνται για ληστείες σε πρακτορεία ΟΠΑΠ της πόλης.

    Η Ασφάλεια Πατρών, αξιοποιώντας πληροφορίες που είχε στη διάθεσή της, έφθασε στα ίχνη των δύο 30χρονων, οι οποίοι φέρονται να έχουν διαπράξει ληστείες σε πρακτορεία ΟΠΑΠ, κατά τη διάρκεια των τελευταίων 7 μηνών.

    Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο συλληφθέντες, ενεργώντας από κοινού, “μπούκαραν” σε πρακτορείο ΟΠΑΠ στη συμβολή των οδών Παναχαϊκού και Σμύρνης το βράδυ της 17ης Μαρτίου και με την απειλή όπλων, απέσπασαν από τον υπάλληλο το ποσό των 1.000 ευρώ.

    Ο ένας από τους δύο συλληφθέντες φέρεται να εμπλέκεται και σε ακόμη μια αντίστοιχη ληστεία. Συγκεκριμένα, το βράδυ της 12ης Αυγούστου 2021, εισέβαλε σε πρακτορείο ΟΠΑΠ στην οδό Ζακύνθου και απέσπασε από τον υπάλληλο το ποσό των 1.300 ευρώ περίπου.

    Οι δύο συλληφθέντες κρατούνται, σε βάρος τους έχει σχηματιστεί δικογραφία και θα παραπεμφθούν στην Εισαγγελία Πατρών.

    Ανακοινώσεις για τη δράση τους αναμένεται να κάνει η Αστυνομία τις επόμενες ώρες.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τα τρία λάθη που κάνουν οι γυναίκες όταν επιλέγουν σύντροφο

    Πολλές γυναίκες αναζητούν έναν σύντροφο για μία μακροχρόνια σχέση,...

    Πώς να διακόψετε κάποιον που μιλάει ασταμάτητα – Τρεις τρόποι και παραδείγματα

    Συχνά, κατά τη διάρκεια μιας επαγγελματικής συνάντησης ή κοινωνικής...

    ΠΑΤΡΑ: ΔΕΙΤΕ τις 8 περιοχές που θα μείνουν χωρίς νερό το πρωί της Τετάρτης

    Πλημμελής έως και  πλήρης διακοπή υδροδότησης λόγω επείγουσας εργασίας...