ΠΑΤΡΑ: Στα όρια της λειτουργίας της η παιδιατρική κλινική του ΠΓΝΠ

    Ημερομηνία:

    Μπορεί κατά τη διάρκεια της έξαρσης του κορωνοϊού στην Πάτρα και την Αχαΐα η παιδιατρική κλινική του ΠΓΝΠ να προσέφερε πολλά, νοσηλεύοντας δεκάδες παιδιά που είχαν νοσήσει, όμως, βρίσκεται στα όρια της λειτουργίας της πλέον.

    Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά η κλινική έχει μεγάλη ανάγκη από προσωπικό αφού ένα σημαντικό μέρος των γιατρών της δεν μπορεί να βοηθήσει για διαφορετικούς λόγους.

    Είναι χαρακτηριστικό ότι οι περισσότερες από τις γιατρούς που στελεχώνουν την παιδιατρική κλινική βρίσκονται σε άδειες κυήσεως, ενώ κατά τη διάρκεια της πανδημίας η μόνη ενίσχυση που της έγινε ήταν ένας ειδικευόμενος που εμπλέκεται και με τους εμβολιασμούς, κατά συνέπεια δεν είναι μόνο στη διάθεση της κλινικής.

    Αξίζει να αναφέρουμε ότι η κλινική συνεχίζει να νοσηλεύει παιδιά που έχουν ασθενήσει από κορωνοϊό και χρήζει άμεσης ανάγκης για ενίσχυση σε έμψυχο δυναμικό. Διαφορετικά δεν θα μπορεί να νοσηλεύσει άλλα τέτοια περιστατικά.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Ανενεργές παραμένουν κάποιες από τις «Έξυπνες στάσεις»

    Αρκετές από τις λεγόμενες «Έξυπνες Στάσεις» αστικής συγκοινωνίας στην...

    Ξεκινά το 3ο Festival Πατάτας στη Λακκόπετρα Δυτικής Αχαΐας – ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

    Ο εκπολιτιστικός και εξωραϊστικός σύλλογος «Ερυθρά Γαία» εδρεύει στη Δημοτική Κοινότητα...

    TΡΑΓΩΔΙΑ: “Εσβησε” στο Νοσοκομείο Ρίου μετά από “μάχη” ο Παναγιώτης Λομβαρδέας! Είχε χάσει και την γυναίκα του

    Βαθιά θλίψη σκόρπισε στην τοπική κοινωνία  της Ναυπάκτου η είδηση του...

    ΠΑΤΡΑ: Στη μνήμη της κυρά-Ουρανίας

    Εγραψε ο πρώην Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Κώστας Μπουρδούλης...