Πάτρα: Στα παιδιά της Περιβόλας παραδόθηκε σήμερα η νέα Παιδική Χαρά – φωτο

Ημερομηνία:

Στα παιδιά της Περιβόλας παραδόθηκε κι επίσημα σήμερα (22 Μάρτη) στις 10.30 το πρωί, η νέα Παιδική Χαρά που δημιούργησε η Δημοτική Αρχή για την ψυχαγωγία τους.
Παρουσία πλήθους κατοίκων και παιδιών της περιοχής πραγματοποιήθηκε εκδήλωση καλωσορίσματος παρουσία του Δημάρχου Πατρέων, Κώστα Πελετίδη, ο οποίος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους κατοίκους και τα παιδιά.
Παρόντες, από την Δημοτική Αρχή, ήταν επίσης ο Αντιδήμαρχος Έργων, Παναγιώτης Μελάς, ο Δημοτικός Σύμβουλος, Χρήστος Γιαννόπουλος και η Πρόεδρος του Ανατολικού Διαμερίσματος Ρένα Σκαρλάτου.
Πρόκειται για την πιο πρόσφατη, από τις Παιδικές Χαρές που έχει δημιουργήσει ο Δήμος στο Ανατολικό Διαμέρισμα, και βρίσκεται στην πλατεία Μενεξέδων (δίπλα από την Εκκλησία Ζωοδόχου Πηγής) η οποία διαμορφώθηκε εξ ολοκλήρου από τον Δήμο και τη Διεύθυνση Αυτεπιστασίας του.
Η Δημοτική Αρχή συνεχίζει να σχεδιάζει και να υλοποιεί, στις συνοικίες και στις Δημοτικές Κοινότητες του Δήμου, έργα για τα παιδιά, τη νεολαία και τους δημότες με κριτήριο τις ανάγκες τους.
Πάτρα: Στα παιδιά της Περιβόλας παραδόθηκε σήμερα η νέα Παιδική Χαρά - φωτο Πάτρα: Στα παιδιά της Περιβόλας παραδόθηκε σήμερα η νέα Παιδική Χαρά - φωτο Πάτρα: Στα παιδιά της Περιβόλας παραδόθηκε σήμερα η νέα Παιδική Χαρά - φωτο Πάτρα: Στα παιδιά της Περιβόλας παραδόθηκε σήμερα η νέα Παιδική Χαρά - φωτο

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Πάτρα – ΣΟΚ: Την ήθελε δική του και… την μαχαίρωσε 21 φορές! Yποψήφιος διδάκτορας ο δράστης

Του Κωνσταντινου Φλαμή Στο εδώλιο κάθεται ένας 32χρονος με καταγωγή...

Πάτρα: Σήμερα το τελευταίο αντίο στον οδοντίατρο Μάκη Αρβανιτάκη

ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΑΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟ ΝΙΚ. ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗ ΙΑΤΡΟ - ΕΤΩΝ 98 ΚΗΔΕΥΟΥΜΕ ΤΗΝ...

Πάλι έχασε ο Απόλλων Πάτρας από τον Προμηθέα 2014

Ο Προμηθέας 2014 ήταν ο νικητής στο τοπικό ντέρμπι της...