ΠΑΤΡΑ: Στα τάρταρα… η αγοραστική κίνηση στην Πάτρα – Τι δηλώνει ο πρώην Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου – ΗΧΗΤΙΚΟ

    Ημερομηνία:

    Τραγική χαρακτήρισε την κατάσταση που επικρατεί στην αγορά από τον Νοέμβριο και μετά, ο πρώην πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου και γνωστός έμπορος, Κωνσταντίνος Ζαφειρόπουλος.

    Ο κ. Ζαφειρόπουλος μιλώντας στον Max Fm και στην Δήμητρα Μπαλαφούτη τόνισε ότι η κατάσταση στην αγορά ακόμα και την περίοδο των εκπτώσεων ήταν κάτι παραπάνω από δύσκολη, καθώς ο κόσμος έχει ενδιαφέρον να αγοράσει, αλλά υπάρχει μεγάλη έλλειψη ρευστού χρήματος.

    «Έχουμε ξαναπεράσει δύσκολες περιόδους, αλλά υπήρχε πάντοτε η ελπίδα της ανάκαμψης στον ορίζοντα. Αυτή τη φορά δεν φαίνεται να υπάρχει κάτι» ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Ζαφειρόπουλος. Ο ίδιος τόνισε ότι οι εκπτώσεις ήταν πτωτικές για το 60% των εμπόρων παρά τις πολύ καλές και συμφέρουσες τιμές, σταθερές για το 25% και ανοδικές της τάξεως του 2% και 3% για μόλις το 15% του εμπορικού κόσμου.

    Ακούστε το ηχητικό:

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΕΡΕΥΝΑ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΠΟΡΝΕΙΑ: 300 ευρώ η ώρα στην Πάτρα… με ερωτικό βοήθημα!

      Είναι γνωστό ότι το ζωντανό διαδικτυακό στριπτίζ, το κοινώς...

    Η «γκρίζα αγορά» φαρμάκων κατά της παχυσαρκίας

    «Φάε ό,τι γουστάρεις και χάσε κιλά και λίπος». Με αυτή...

    Ρευματοκλοπές: «Καπέλο» 60 ευρώ τον χρόνο σε κάθε νοικοκυριό – «Σαφάρι» 50.000 ελέγχων

    Στα 60 ευρώ εκτιμάται ότι ανέρχεται η ετήσια επιβάρυνση στους...