ΠΑΤΡΑ: Στα τάρταρα… η αγοραστική κίνηση στην Πάτρα – Τι δηλώνει ο πρώην Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου – ΗΧΗΤΙΚΟ

Ημερομηνία:

Τραγική χαρακτήρισε την κατάσταση που επικρατεί στην αγορά από τον Νοέμβριο και μετά, ο πρώην πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου και γνωστός έμπορος, Κωνσταντίνος Ζαφειρόπουλος.

Ο κ. Ζαφειρόπουλος μιλώντας στον Max Fm και στην Δήμητρα Μπαλαφούτη τόνισε ότι η κατάσταση στην αγορά ακόμα και την περίοδο των εκπτώσεων ήταν κάτι παραπάνω από δύσκολη, καθώς ο κόσμος έχει ενδιαφέρον να αγοράσει, αλλά υπάρχει μεγάλη έλλειψη ρευστού χρήματος.

«Έχουμε ξαναπεράσει δύσκολες περιόδους, αλλά υπήρχε πάντοτε η ελπίδα της ανάκαμψης στον ορίζοντα. Αυτή τη φορά δεν φαίνεται να υπάρχει κάτι» ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Ζαφειρόπουλος. Ο ίδιος τόνισε ότι οι εκπτώσεις ήταν πτωτικές για το 60% των εμπόρων παρά τις πολύ καλές και συμφέρουσες τιμές, σταθερές για το 25% και ανοδικές της τάξεως του 2% και 3% για μόλις το 15% του εμπορικού κόσμου.

Ακούστε το ηχητικό:

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Video: Χάκερ έβαλαν πορνό σε γιγαντοοθόνες των δρόμων

Οδηγοί στη Γκίζα της Αιγύπτου βρέθηκαν μπροστά σε πορνογραφικά...

Δυτική Ελλάδα – βίντεο: Καρχαρίας έκανε την εμφάνισή του μια ανάσα από την ακτή

Μπροστά σε ένα ασυνήθιστο θέαμα βρέθηκαν το βράδυ της...

Δυτική Ελλάδα: Τρεις νεκροί σε τροχαία τον Οκτώβριο – Πάνω από 4.400 παραβάσεις στους δρόμους

Αύξηση των τροχαίων ατυχημάτων και των θυμάτων τους καταγράφηκε στη...

Sold out ανακοίνωσε η ΕΠΟ για το ματς της εθνικής ποδοσφαίρου με τη Σερβία

Κατάμεστο αναμένεται το Πανθεσσαλικό για τη σπουδαία αναμέτρηση της...