ΠΑΤΡΑ: Σταθερή η κατάσταση του Επισκόπου Χρύσανθου

    Ημερομηνία:

    Σταθερός αλλά σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται με κορονοϊό για τέταρτη μέρα σήμερα ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κερνίτσης κ. Χρύσανθος στο νοσοκομείο «Αγιος Ανδρέας».

    Ο ιδιαίτερα αγαπητός ποιμενάρχης δέχεται τη φροντίδα του ιατρονοσηλευτικού προσωπικού του «Αγίου Ανδρέα». Παράλληλα νοητικά δίπλα του βρίσκεται όλη η τοπική κοινωνία που από την πρώτη στιγμή που εισήχθη στο νοσοκομείο έχει εκδηλώσει το έντονο ενδιαφέρον της για την πορεία της υγείας του και την αγάπη που τρέφει προς το πρόσωπό του.

    Σύμφωνα με πληροφορίες οι θεράποντες ιατροί είναι συγκρατημένα αισιόδοξοι ότι σύντομα θα δώσει θετικά σημάδια ανταπόκρισης στη θεραπεία που του παρέχεται. Προς το παρόν χαρακτηρίζουν θετικό το γεγονός ότι οι συνεχείς διαγνωστικές εξετάσεις στις οποίες υποβάλλεται δεν έδειξαν περαιτέρω επιδείνωση κι έτσι συνεχίζει να υποστηρίζεται με αναπνευστική μάσκα χωρίς να τίθεται θέμα διασωλήνωσής του.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ο πιο στυγνός εκτελεστής στην Ελλάδα τσιμεντώθηκε από τους ίδιους τους συνεργάτες του

    Ένας από τους πιο ψυχρούς εκτελεστές της ελληνικής μαφίας,...

    Σεξουαλικά παιχνίδια: Ξέρετε να διαλέγετε sex toys; Λύστε τις απορίες σας

    Την ανάγκη για λήψη συμβουλών σχετικά με τη σωστή...

    Ποια είναι η καλύτερη ηλικία για γάμο; Έρευνα ανατρέπει όσα πιστεύαμε

    Το 40% των προτάσεων γάμου γίνεται στο διάστημα που...