ΠΑΤΡΑ: Σταθεροποιείται το ιικό φορτίο στην Αχαϊα – ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

    Ημερομηνία:

    Τάση σταθεροποίησης του επιδημιολογικού φορτίου δείχνουν οι αριθμοί του ΕΟΔΥ στην Αχαΐα, η οποία τις τελευταίες 24 ώρες μετρά 81 νέες μολύνσεις, ενώ μειώνεται η πίεση στα νοσοκομεία της Πάτρας.

    Χθες νοσηλεύονταν 155 ασθενείς με κορωνοϊό στο ΠΓΝΠ και στο ΓΝΠ «Ο Αγ. Ανδρέας» εκ των οποίων οι 32 στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας.
    Μέρα με τη μέρα η κατάσταση δείχνει να βελτιώνεται καθώς «πέφτουν» οι νοσηλείες και στα δύο νοσοκομεία και αρχίζει να αχνοφαίνεται πως γιατροί, νοσηλευτές και λοιπό προσωπικό θα πάρουν μια «ανάσα» μετά από ένα πολύ πιεστικό τρίμηνο.
    Σύμφωνα με τα στοιχεία της 6ης ΥΠΕ, χθες στο ΠΓΝΠ νοσηλεύονταν 25 ασθενείς στη ΜΕΘ Covid -19, 62 στις Κλινικές Λοιμώξεων και ένα περιστατικό στην Παιδιατρική Κλινική, ενώ στο ΓΝΠ «Ο Αγιος Ανδρέας» νοσηλεύονταν 7 ασθενείς στην ΜΕΘ Covid και άλλοι 60 στις Κλινικές.

     

    Στην Δυτική Ελλάδα εντοπίστηκαν συνολικά 103 κρούσματα, εκ των οποίων τα 12 στην Ηλεία και τα υπόλοιπα 10 στην Αιτωλοακαρνανία.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Έτοιμα γεύματα: Από το ψυγείο ή την κατάψυξη, στο πιάτο μας για κατανάλωση

    Από το ψυγείο, την κατάψυξη ή το ράφι του...

    Πώς πέτυχε η εταιρεία που πίστευε ότι το κέρδος είναι βρόμικη λέξη – Έχανε 1 εκατ. την ημέρα

    7 Απριλίου 1891 Γεννιέται στη Δανία ο Ole Kirk Christiansen,...

    «Καμπανάκι» για τη δημόσια υγεία από τις πρόσφατες πυρκαγιές-Τι είπαν οι επιστήμονες στην ημερίδα του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών

    Tης Ελένης Γεωργοπούλου «Στην εποχή της κλιματικής αλλαγής υπάρχουν παράγοντες...