Πάτρα: Σταθερός ο αριθμός των ασθενών covid-19 που νοσηλεύεται στα νοσοκομεία

    Ημερομηνία:

    Παρά την μείωση του αριθμού των νέων κρουσμάτων οι νοσηλείες ασθενών με κορωνοϊό στα δύο Νοσοκομεία της Πάτρας παραμένουν σταθερές.

    Συγκεκριμένα, στο ΓΝ Πατρών «Αγ. Ανδρέας» νοσηλεύονται 24 ασθενείς στις κλινικές και τέσσερις στις ΜΕΘ κορωνοϊού, ενώ στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας, νοσηλεύονται 29 ασθενείς στις κλινικές, ένα περιστατικό στην Παιδιατρική και έντεκα στις ΜΕΘ Covid.
    ΕΠΤΑ ΘΕΤΙΚΑ ΤΕΣΤ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ
    Εξ άλλου συνεχίζονται καθημερινά οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι. Χθες στο Επιμελητήριο Αχαΐας διενεργήθηκαν 298 τεστ και βρέθηκαν επτά θετικά.
    Σήμερα θα διενεργηθούν δειγματοληπτικοί έλεγχοι στο Επιμελητήριο Αχαΐας (κατά το διευρυμένο ωράριο 8:30 με 20:30), στο οίκημα «Συμβουλευτικός Σταθμός Μάνας και Παιδιού», που βρίσκεται στο κτίριο του ΕΦΚΑ Αιγίου (κατά τις ώρες 09:00 με 15:00) και στην αίθουσα εκδηλώσεων «Μελίνα Μερκούρη» στην Κάτω Αχαΐα (κατά τις ώρες 09:00 με 16:00).
    Επίσης, σήμερα σε δειγματοληπτικούς ελέγχους θα υποβληθούν τα στελέχη του ΕΚΑΒ.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Κατερίνα Καινούργιου: Η πρεμιέρα στις 15 Σεπτεμβρίου και οι νέοι συνεργάτες

    Η Κατερίνα Καινούργιου επιστρέφει στον Alpha για 5η χρονιά, από τη Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου στις...

    ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ – ΣΟΚ ΑΠΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΠΡΑΤΗΡΙΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ! Κλέβουν στην αντλία… και δεν το παίρνει κανείς χαμπάρι!

     Πρώτη είδηση την περασμένη εβδομάδα τα «κόλπα» ιδιοκτητών πρατηρίων...

    ΠΑΤΡΑ: “Πρωταθλήτρια” στις τιμές φοιτητικών σπιτιών – Αύξηση 55% σε μια πενταετία

    Με την άνοδο των τιμών στα φοιτητικά σπίτια να φτάνει μέσα...