ΠΑΤΡΑ: Στη Διακίδειο μιλά σήμερα Τετάρτη το απόγευμα ο π. Νεκτάριος Κωτσάκης

    Ημερομηνία:

    Στη Διακίδειο Σχολή Λαού Πατρών στην οδό Κανάρη έχει προσκληθεί να μιλήσει την Τετάρτη 8 Μαρτίου 2023 στις 19.00 ο πανοσιολογιότατος αρχιμανδρίτης π. Νεκτάριος Κωτσάκης, ηγούμενος της ιεράς Μονής Ομπλού. Ο π. Νεκτάριος Κωτσάκης που έχει ανέβει και κατά το παρελθόν στο βήμα της Διακιδείου Σχολής για να μιλήσει, θα αναπτύξει το θέμα «Η θεάρεστος Επαιτεία».

    Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη.

    Αξίζει να σημειωθεί πως μετά από μία περίοδο που η αίθουσα της Διακιδείου παρέμεινε κλειστή και ανενεργή λόγω του covid 19 και οικονομικών προβλημάτων, επαναλειτούργησε μετά από σχεδόν 3 χρόνια “απουσίας” τον περασμένο Νοέμβριο.

    Η Διακίδειος Σχολή του Λαού είναι από τα παλαιότερα και πλέον ιστορικά πνευματικά σωματεία της πόλης της Πάτρας με μία διαδρομή που ξεκινά το 1877.

    *Την Τετάρτη 15/3/2023 στη Διακίδειο θα μιλήσει η Αγγελική Ράλλη, ομότιμη καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Πατρών με θέμα “η ποικιλία της Ελληνικής γλώσσας στη Μ. Ασία των αρχών του 20ου αιώνα“.

    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Οι αθλητικές μεταδόσεις 24/2/2025

    14:00 COSMOTE SPORT 6 HD ATP 500 2025 Ντουμπάι 19:00...

    Συνταγή για κοτόπουλο στο φούρνο με σάλτσα caesar

    Αυτή η συνταγή συνδυάζει την απλότητα του ψητού κοτόπουλου με την...

    Αθηνά Ωνάση: Η μοναξιά της κληρονόμου – Ο χωρισμός με τον Αλμπέρτο Ζόρζι και οι φήμες

    H Αθηνά Ωνάση, η μοναδική απόγονος του Αριστοτέλη Ωνάση και...
    Best Shop